Yli 30 000 Jukkataloa vuodesta 1968

Yli 30 000 Jukkataloa vuodesta 1968

Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 47 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat!

Yksilöllinen sisustussuunnitelma

Pääset suunnittelemaan kotisi sisustuksen yhdessä sisustussuunnittelijan kanssa. Valitset sisustus-, kaluste ja materiaalivaihtoehdot kattavasta valikoimasta ja Jukkatalojen kotimaisista kalusteista.

Laaja talomallisto

Sopiva ja tarvittaessa muunneltava pohjaratkaisu löytyy Jukkatalojen laajasta ja asumisen trendejä seuraavasta talomallistosta.

Tutustu talomallistoon

Banneri_nettisivuille

REVONTULIVIIKOT

Jukkatalon Revontuliviikot starttaavat viikolla 3.  Järjestämme talonäytöksiä ja talopäiviä konttoreilla ympäri Suomen.

Tervetuloa paikalle tutustumaan upeisiin taloihin eri sisustusvaiheissa sekä konttoreihimme kuulemaan mahtavista talvieduista.

Muista ottaa osaa arvontaan jossa uuden Jukkatalon ostaja voi voittaa 10 000 euroa sisustusrahaa uuden Jukkatalonsa sisustukseen. Lisäksi jokaisessa talonäytöksessä arvotaan kaksi riippumattoa valmiiksi kesään!

Katso lähin taloesittely ja talopäivä tästä!…

 

ARVONNAN SÄÄNNÖT: Arvonta suoritetaan kampanja-aikana tehtyjen uusien talokaupan tehneiden asiakkaiden kesken, kaupan arvo vähintään 50 000 euroa. Kampanja-aika 14.1.-30.4.2016, toimitus vuoden 2016 aikana. Jos ehdot eivät täyty, voittoa ei voi siirtää muille.

Jukkatalo asiakas

SAIMME JUURI MEILLE RÄÄTÄLÖIDYN KODIN!

Seitajärven perhe on asunut kodissaan vasta puolisen vuotta mutta ympärillä näyttää jo kodikkaalta ja valmiilta. Valo virtaa
sisään isoista ikkunoista ja avaruutta korostaa lähes kolmeen metriin kohoava olohuone.
– Koska työpäivämme ovat täynnä kiirettä ja ääniä, on koti ennen kaikkea rauhoittumista ja akkujen lataamista varten.
Lue perheen tarina ja katso upeat kuvat heidän kodistaan >

Leikkimökkimainos3

TARJOUS

LEIKKIMÖKKI KAUPAN PÄÄLLE!

Nyt Muuttovalmis ja Sisusta Itse -talon ostajana saat upean Intro-malliston leikkimökin kaupan päälle! Leikkimökin arvo 1100,-.
Kampanja on voimassa 31.10.2015 asti, joten kannattaa toimia nopeasti!

Huippukodit 2016 etusivun sliderikuva

Huippukodit 2016

HUIPPUKOTIESITE
Uusi huippukotiesitteemme on ilmestynyt. Siihen on koottu suosituimmat mallit, sekä täysin uusi tulokas – Intro mallisto!

SISUSTUS- JA KALUSTESUUNNITTELU
Tiesitkö, että Muuttovalmiin Jukkatalon ostajana saat veloituksettoman, sisustusammattilaisen tekemän pintamateriaalisuunnitelman. Saat kotiisi myös huippukalusteet, joiden suunnittelusta vastaa niinikään sisustussuunnittelija. Palvelua, joka luo yksilöllisen kodin!

Huippukodit 2016 sähköinen esite

Siirry mallistoon

Talomallihakuun

Yhteydenottopyyntö

Haluamme palvella sinua mahdollisimman hyvin! Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä tuota pikaa. Halutessasi sovimme kanssasi kotikäynnin. Voit ottaa yhteyttä myös suoraan valitsemaasi Jukkatalo-myyjään täällä.

Puhelinnumero *

Paikkakunta *