Kohtuuhintaisia asuntoja Vantaan Asolaan

 

Esittely tontilla tiistaina 17.10 kello 17:30-18:15. Tervetuloa!


Ennakkomarkkinointi käynnissä, varaa omasi! Valmistuminen syksyllä 2018.


Laadukkaita, toimivia sekä kooltaan ja hinnaltaan sopivia asuntoja.
Lähellä luontoa ja palveluita.

Tule asumaan viihtyisästi ja kukkaroystävällisesti laadukkaaseen Jukka-kotiin. Luonnonläheinen Asola tarjoaa rauhoittavat puisto- ja metsänäkymät joka asuntoon. Lähipalvelut ja juna-asema ovat aivan vieressä. Erikokoisia asuntoja löytyy niin sinkuille kuin pariskunnille ja lapsiperheille. Suunnittelussa on panostettu toimivuuteen ja viihtyisyyteen sekä hyvän hinta-laatusuhteen toteutumiseen.

Myyntiä hoitaa:

Kiinteistömaailma Tikkurila
Asunnot ja Kiinteistöt Uusimaa Oy
Peltolantie 2, 01300 Vantaa
Puh. 09 838 7210
www.kiinteistomaailma.fi

Koko alueelle rakennetaan yhteensä kahdeksan paritaloa, kaksi rivitaloa ja kolme luhtitaloa kolmeen erilliseen yhtiöön, joilla on yhteinen erillinen talosauna ja kerhotila.

Lähistöltä löytyvät kaikki elämääsi tarvittavat palvelut kaupoista kouluihin, päiväkoteihin ja terveyskeskuksiin. Myös liikkuminen on sujuvaa niin omalla autolla kuin julkisilla kulkuvälineilläkin. Läheiseltä juna-asemalta pääset nopeasti Helsingin keskustaan tai lentoasemalle.


Luhtitalot
8 kpl 1h + kt + kph, huoneistoala 29-30 m2
4 kpl 2h + kt + kph, huoneistoala 39,5 – 40 m2

Luhtitalo tarjoaa mukavat ja toimivat tilat yhden ja kahden hengen talouksille. Siivouspäivinä pääsee vähällä ja oma rauha on aina tallella. Parveke sekä terassi lisäävät tilantuntua. Talosauna tarjoaa rentouttavat kylpyhetket.


Rivitalot
3 kpl 3h + keittiö, huoneistoala 66 m2
https://www.etuovi.com/kohde/1212775

Rivitalosta löytyy vaikkapa ensiasuntoa etsivälle nuorelleparille upouusi ihana koti, joka ei säikähdä pientä perheenlisäystäkään. Varttuneempaa väkeä miellyttää myös kompaktien tilojen toimivuus, kiva parveke sekä terassitilat.


Paritalot

Paritaloon mahtuu jo suurempikin perhe ja pihakin tarjoaa lähes omakotitalon ominaisuudet. Oma sauna on tämän kokoisessa asunnossa tietysti itsestäänselvyys. Avaruutta ja tilantuntua tuo olohuonen korkea tila (86m2 talo) ja reilunkokoisen parvekkeet molemmissa pohjaratkaisussa.


Paritalo,  2 kpl 3h + keittiö + sauna, huoneistoala 86 m2
https://www.etuovi.com/kohde/1212773


Paritalo,  2 kpl 4h + keittiö + sauna, huoneistoala 92,5 m2
https://www.etuovi.com/kohde/1212769


Kerhotalo
103 m2

Kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä oleva kerhorakennus tarjoaa mukavat puitteet vaikkapa päiväkerhotoimintaan tai perhejuhlien järjestämiseen. Kerhorakennuksessa on väljät yhteistilat kerho- ja juhlakäyttöön keittiöllä ja wc:llä varustettuna.
Kerhorakennuksen yhteydessä on myös tilava varasto kummassakin päädyssä.


Talosauna
24 m2 – 27 m2

Sekä kerhorakennuksessa että luhtitalojen yhteydessä olevissa viihtyisissä talosaunoissa on mukavat kylpytilat, joissa löylyn lämpöön pääsee isommallakin porukalla sekä myös ne asukkaat, joilla ei asunnossaan omaa saunaa ole.

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista, Uutiset