Haemme TYÖPÄÄLLIKKÖÄ Uudellemaalle

Haemme työpäällikköä Uudellemaalle vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Hyvä valtakunnallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Edellytämme sinulta
rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja sinulla on kokemusta rakennustyömaiden työnjohtotehtävistä. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle
mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Hakuohjeet ja lisätiedot
Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.roivainen@jukkatalo.fi viimeistään 9.4.2018 mennessä.
Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa rakentamispäällikkö Hannu Roivainen 040 5721 250

Lisätietoja yrityksestä
Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka juuret ovat 1960-luvulta. Nykyään konserni on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista. Konsernin palveluksessa on noin 650 ihmistä ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli lähes 124 miljoonaa euroa.

 

Julkaistu kohteessa Avoimet työpaikat