Haemme HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun

Työtehtävän kuvaus

Vastaat tuotantoon ja asennukseen liittyvistä hankinnoista. Haet innovatiivisia, kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja yhdessä suunnittelun, tuotannon ja asennuksen kanssa. Teet tarjouskyselyjä sekä tarjousvertailuja ja olet vastuussa yhteistyön toimivuudesta valittujen toimittajien kanssa. Tarvikeostojen lisäksi työhön kuuluu laajojen palvelukokonaisuuksien hankkiminen.

Edellytämme sinulta

Sinulla on kokemusta hankinnasta ja rakennusalalta sekä tehtävään sopiva rakennusalan tekninen koulutus. Osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia sekä tunnet sopimustekniikkaa. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on itsenäinen työskentelytapa. Talotekniikka osaaminen katsotaan eduksi. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen tehtävän yhdessä markkinoiden monipuolisimmassa talotehtaassa. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Henri Autio p. 040 6300 288.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä mukaan myös mahdollinen cv:si sekä palkkatoiveesi 18.2.2018 mennessä osoitteeseen henri.autio@jukkatalo.fi

Julkaistu kohteessa Avoimet työpaikat