Jukka Tutti

Olen -55 synt paljasjalkainen Kankaanpääläinen. Perheeseeni kuuluu vaimo ja poika.

Jukkatalolla aloitin vuonna 1999 ja näiden vuosien aikana olen välittänyt asiakkailleni n. 250 kotia. Ennen Jukkataloa edustin toista talotehdasta n. 100 talon verran. Rakennusmestarin ominaisuudessa olen lisäksi toiminut esim. satojen omakotitalojen vastaavana työnjohtajana, hoitaen taloprojekteja maanrakennustöistä muuttotarkastukseen saakka. Rakennusalalla olen toiminut koko työhistoriani ajan, heti täytettyäni 18 isäni maanrakennusfirmassa pientalojen maanrakennustöissä.

Koulutukseltani olen rakennusmestari, tekun kävin Tampereella. Matkan varrella on tullut käytyä myös lukemattomia lyhyempiä koulutus- ja kurssijaksoja, niistä ehkä alaan tärkeimpänä liittyen pientalomyyjän koulutusjakso. Siitä todistuksena työhuoneeni seinällä on Pientalomyyjän diplomi nro 185.

Harrastuksistani tärkein on myyntitöiden ohella tekemäni pientalojen suunnittelutyöt. Tätä työtä olen tehnyt koko urani ajan, eli yli 30 v. Suunnittelen ja piirrän kaikkien asiakkaitteni pääpiirustukset, joko muunnoksena tehtaan mallistosta taikka sitten puhtaalta pöydältä asiakkaan omien ideoiden pohjalta jalostaen. Tällä hetkellä käytän samaa ohjelmaa mitä tehdaskin käyttää, eli Vertexiä. Lisäksi harrastuksiini kuuluvat metsänhoidolliset puuhastelut ja golfin peluu yhdessä vaimoni ja lähimpien ystävieni kanssa.

Periaatteena omassa toiminnassani on ollut se, että pystyn tarjoamaan asiakkailleni turvallisen rakentamispolun suunnittelusta lopputarkastukseen. Tästä syystä roolini hankkeessa ei rajoitu pelkästään suunnittelun kautta toimitussopimukseen, vaan jatkuu vastaavana työnjohtajana ja pääsuunnittelijana, eli rakentajan omana asiantuntijana, rakennuksen valmistumiseen saakka.

Tärkeänä osana tässä prosessissa ovat myös kaikki luotettavat sidosryhmät, jotka ovat käytettävissäni hankkeen eri vaiheissa.

050 367 4040
jukka.tutti@jukkatalo.fi
Sarakatu 5, 38700 Kankaanpää