Seppo Kervinen

Asumme vaimoni ja kahden kissan kanssa maaseudun rauhassa Harvialassa, jossa olen asunut koko ikäni. Koko Hämeenlinnan seutukunta sekä alueen ihmiset ja yritykset ovat siksi minulle tuttuja. Kaikenlainen rakentamiseen liittyvä niin maaseudulla kuin taajamissa on kuulunut aina arkeeni.

Koulutukseltani olen agrologi. Jukkatalon talomyyjänä olen toiminut vuodesta -05. Työkokemukseeni ovat kuuluneet niin isännöitsijän kuin ITC-alan yrityksen vetäjän tehtävät. Tutkintoja on suoritettuna mm. pientalomyyjän tutkinto (PTM), yrittäjän erikoisammattitutkinto ja isännöintitutkinto (ITS). Yrittäjäkokemustakin on kertynyt yli 25 vuoden ajalta.

Harrastuksiini kuuluu kaikenlainen tekniikan seuraaminen. Autot, koneet ja yleensä kaikki tekniset vempaimet ovat saaneet minut innostumaan jo pikkupojasta lähtien. Arvostan myös maaseudun ja luonnon läheisyyttä, samoin kuin erilaisten luottamustehtävien hoitamista. Matkustelu on myös tärkeä osa elämääni, jotta näkee miten muualla toimitaan. Samalla oppii uutta ja löytää itselleen uusia ideoita.

Asiakkaani saavat minulta aina ammattitaitoisen sekä luotettavan palvelun positiivisella asenteella sekä voivat helposti hyödyntää tietotaitoani ja laajaa osaamisverkostoani.

0400 468 657
seppo.kervinen@jukkatalo.fi
Viipurintie 7, 13200 Hämeenlinna