Tervetuloa tutustumaan Jukkatalon tapaan rakentaa.
Ihan aluksi on hyvä miettiä, kuinka valmiina kotisi haluat:
Muuttovalmis, Sisusta itse vai Talopaketti?


MUUTTOVALMIS

Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme kodin teille muuttovalmiiksi asti. Laajaan palveluumme kuuluu mm. Sisustussuunnittelu. Tämä on taatusti helpoin tie kotiin!
Lue lisää


SISUSTA ITSE

Koti tehdään viimeistä pintaa vaille valmiiksi ja kodin ilmeen luominen inspiroivine sisustuksineen jää sinulle. On palkitsevaa nähdä oman käden jälki kodissaan.
Lue lisää


TALOPAKETTI

Rakentamisen raskaat ja vaativat vaiheet tehdään valmiiksi puolestasi, jonka jälkeen pääsette jatkamaan rakentamista omatoimisesti loppuun asti. Rakentamisen vaiva puolittuu ja saatte hyvin yksilöllisen kodin.
Lue lisää

 

Seinärakenteissa on mistä valita! Laaja valikoimamme sisältää Ekojukan, Aitojukan ja nyt uutena odotetun Hirsijukan. Pyydä tarjous jo tänään!

AMMATTIRAKENTAJILLE

Valmistamme Pyhännän tehtaalla myös rivi-ja luhtitaloelementtejä sekä ristikoita ammattirakentajille eri asennusvaihtoehdoilla. Gryndereille ja sijoittajille teemme omakotitaloja ja paritaloja muuttovalmiina. Lähes viidenkymmenen vuoden ammattitaito ja kokemus sekä jatkuva tuotekehitys tuovat varmuutta projekteihin ja takaavat vaativienkin kohteiden onnistumisen.

Tutustu monipuoliseen tarjontaamme!

5

5 SYYTÄ VALITA JUKKATALO

Mistä tunnistat Jukkatalon laadun? Lue 5 hyvää syytä valita Jukkatalo.

ONNISTUMISEN OPAS

Kysyimme rakennusalan asiantuntijoilta, mitkä asiat ovat heidän mielestään tärkeimpiä onnistumisen edellytyksiä taloprojektissa. Vastauksista syntyi onnistumisen opas!

Klikkaa lukemaan tästä >