Valitse Jukkatalo siinä valmiudessa kuin haluat


MUUTTOVALMIS

Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme kodin teille muuttovalmiiksi asti. Laajaan palveluumme kuuluu mm. Sisustussuunnittelu. Tämä on taatusti helpoin tie kotiin!


SISUSTA ITSE

Koti tehdään viimeistä pintaa vaille valmiiksi ja kodin ilmeen luominen inspiroivine sisustuksineen jää sinulle. On palkitsevaa nähdä oman käden jälki kodissaan.


TALOPAKETTI

Rakentamisen raskaat ja vaativat vaiheet tehdään valmiiksi puolestasi, jonka jälkeen pääsette jatkamaan rakentamista omatoimisesti loppuun asti. Rakentamisen vaiva puolittuu ja saatte hyvin yksilöllisen kodin.

Toimitussisältö_24012017

Miksi Jukkatalo?

5 SYYTÄ VALITA JUKKATALO

AMMATTITAITOINEN

Jukkatalo on toiminut suomalaisten asuntoasiantuntijana lähes 50 vuotta. Tuona aikana olemme olleet mukana 30 000 talon rakentamisessa. Talopakettien toimittajasta olemme kasvaneet valmiskotien rakentajiksi ja valikoimiin on tullut myös saman konsernin ikkunat, Jukkakaluste, Jukkasisustus ja LVIS-ratkaisut. Jukka tarjoaa asumisen edelläkävijänä teille loistavat puitteet asumiseen ja toimivaan arkeen.

LUOTETTAVA

Jukkatalo on valittu 9 kertaa peräkkäin luotettavammaksi talovalmistajaksi markkinoilla, eikä suotta. Joka vaiheen hoitaa alansa ammattilainen. Teidän ei tarvitse tietää rakentamisesta mitään vaan voitte keskittyä asumiseen. Myös hintaan voi luottaa, se on ja pitää.

TOIMIVA

Jukkataloissa asuntojen huonekorkeus on avarat 2,6 m mutta sen voi saada myös 2,9 m korkuisena. Tavallista korkeampi huonekorkeus yhdessä isompien ikkunoiden kanssa luo Jukkataloille ominaisen tilantunteen. Tutustu myös talojemme kiiteltyyn arkkitehtuuriin sekä keittiöiden laatuun ja toiminnallisuuteen!

MUUNNELTAVA

Jukkatalojen pohjaratkaisut ovat vain lähtökohta kodillenne. Kertokaa avoimesti toiveistanne, me teemme kodistanne juuri teille sopivan ja teidän näköisenne. Lisäksi saatte sisustusammattilaisen avuksi kotinne suunnitteluun. Sisustuspalvelu on muuttovalmiskodin ostajalle ilmainen!

PALVELEVA

Teemme teille kodin valitsemallanne valmiusasteella: Muuttovalmis, Sisusta itse tai Jukkapaketti. Saatte selkeän toimitussisällön sekä tehtävälistan. Valmiskotien tilaajana aiempi rakennuskokemus ei ole tarpeen. Jukkatalo opastaa kädestä pitäen ja kertoo selkeästi teidän tehtävänne.

Selkeää ja helppoa, eikö?