Kotiunelmien Revontuliviikot 12.1.-17.3.2019 - Nyt tuhansien edut rakentajille! TUTUSTU

Unelmien kodin suunnittelussa saa olla luova.
Suunnittele kokonaan oma talomallisi tai
muokkaa nykyisiä paremmin sopivaksi!

Oma talomalli

Onko sinulla mielessä uniikki talo, jota ei ole vielä syntynytkään? Voit hahmotella tulostettavalle suunnittelupohjalle luonnoksen talostasi ja tuoda sen Jukkatalon edustajalle. Asiantuntijamme suunnittelevat sen pohjalta juuri teidän tarpeisiin tehdyn kodin – veloituksetta. Unelmiesi kodin suunnittelu ei vielä sido sinua mihinkään mutta tekee näkyväksi sen, millaisessa talossa juuri te viihtyisitte parhaiten.

Lataa suunnittelupohja tästä

Muokkaa talon pohjaa

Löysitkö talomallin, joka on lähes täydellinen – pienin muutoksin. Käännä, venytä, pidennä, poista seiniä tai siirrä huoneiden paikkoja valitsemaasi talomallin pohjaan. Me teemme sen pohjalta puhtaaksipiirretyn talomallin. Lopputuloksena on hyvin suunniteltu ja juuri teille muokattu koti!

Valitse julkisivun tyyli

Kaikkiin Jukkatalojen kymmeniin eri pohjaratkaisuihin voit valita mieleisesi julkisivutyylin. Huomaathan, kuinka sama pohja sopii erinomaisesti erilaisiin ympäristöihin.

Valitse katon muoto

Katon muodolla on iso vaikutus talon julkisivun ilmeeseen. Valitse millainen kattomuoto on sinun kotiisi parhaiten sopiva: Murtoharjakatto, harjakatto, pulpetti tai yhdistetty tasa-ja pulpettikatto.

Valitse valmis talo

Voit aina päätyä valitsemaan myös täysin valmiiksi suunnitellun talomallin luottaen siihen, että Jukkatalon yli 30 000 talon kokemus näkyy kotisi toimivuudessa. Tutustu laajaan talomallistoomme, merkitse suosikkimallisi sydämellä ja lähetä ne talteen omaan sähköpostiisi. Voit lähettää suosikkisi myös myyjällemme tarjouksen laskentaa varten. Iloa oman talomallin etsintään!