Valkeakosken talonäyttelyn kävijätutkimus valmistunut

 

Valkeakosken talonäyttelyn kävijätutkimus on valmistunut ja tulokset on julkaistu!

Rakennustutkimus RTS Oy:n tekemän kävijätutkimuksen mukaan talonäyttely onnistui tavoitteissaan ja kävijöissään hienosti, näyttelytyytyväisyys kävijöiden keskuudessa oli uskomaton 100 %. Lisäksi paljon kehuja saivat järjestelyt, opastukset, kuljetukset ja näyttelyn monipuoliset ratkaisut.

Kävijätutkimuksen vastanneet kävijät valitsivat Jukkatalon parhaaksi näyttelytaloksi yhdessä Semiperinteisen hirsitalon kanssa.

Jukkatalo voitti sarjan Sopiva omaan käyttöön. Sopivimmaksi taloksi itselleen valitsi sekä nuoret että keski-ikäiset ja talo voitti sekä naisten että miesten sarjan.

Jukkatalo nappasi voiton myös sarjassa Parhaat tilaratkaisut jossa Jukkatalon valitsi tiloiltaan itselleen sopivimmaksi erityisesti nuoret ja keski-ikäiset messukävijät.

On hienoa lukea tällaisia tutkimuksia ja todeta ettei Jukkataloa ole turhaan valittu yhdeksän kertaa peräkkäin Suomen luetetuimmaksi talovalmistajaksi. Jukkatalo on ollut ja tulee olemaan vahvasti mukana suunnannäyttäjänä suomalaisen omakotirakentamisen kehityksessä ja tarjoaa jokaiselle rakentajalle parhaat ratkaisut oman kodin rakentamiseen.

Kiitos kaikille äänestäjille ja nähdään lähimmässä Jukkatalo-myymälässä.

 

       

Julkaistu kohteessa Ajankohtaista