Yritys

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta on hionut talon
valmistuksen mutkattomaksi ja toimivaksi. Tarjoammekin teille
loistavat puitteet asumiseen ja arkeen.

Hinta tuuletus! Hyödynnä tuhansien eurojen alennus 13.4.-31.5.

Kolme syytä valita Jukkatalo:

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 50 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat! Lue lisää

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.
Lue lisää

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä. Lue lisää

Töihin

Tehtävä / Sijainti

Tuotannon kehitysinsinööri Pyhännälle

Haemme TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ
puuelementtien ja kattoristikoiden tuotantoon Pyhännälle.

Parannat tehtaan prosesseja yhdessä esimiesten ja työntekijöiden kanssa. Haet aktiivisesti kehityskohteita tuotannon eri vaiheista. Toimenkuva tarkentuu osaamisesi mukaan.

Edellytämme sinulta DI/insinööritason koulutusta, myös valmistumassa olevien hakemukset huomioidaan. Kannat vastuun työstäsi, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä erinomaiset työyhteisötaidot. Eduksi katsotaan tuotannon johtamisosaaminen, kokemus kehitystehtävistä sekä laatutyökalujen menestyksekäs soveltaminen.

Tarjoamme haasteellisen työtehtävän markkinoiden monipuolisimmassa talotehtaassa. Ahkeralle ja sitoutuneelle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja 050 4316 600

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan mahdollinen cv:si sekä palkkatoiveesi 7.4.2019 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi

Työpäällikkö Uudellemaalle

Haemme työpäällikköä Uudellemaalle vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat rakennusmiesten työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Hyvä paikallinen rakennusalan verkosto on vahva etu.

Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Voit olla myös kirvesmies, joka haluaa edetä uralla eteenpäin. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.kupari@jukkatalo.fi viimeistään 22.3.2019 mennessä.

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa rakentamispäällikkö Hannu Kupari 040 5424 951

Myyntiedustaja Oulun talousalueelle

Haemme Oulun talousalueelle luovaa ja energistä

MYYNTIEDUSTAJAA JUKKATALO-MYYJÄKSI.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on taito kehittyä talomyynnin huippuammattilaiseksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä sekä lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Tartu tilaisuuteen ja hae paikkaa 31.3.2019 mennessä osoitteeseen pekka.silver@jukkatalo.fi . Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Toimi kuitenkin pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.

Lisätietoja antaa myyntipäällikkö Pekka Silver 0500 694 321.

 

Tuotannonsuunnittelija kesäksi Pyhännälle

Toimit tuotannonsuunnittelijana puuelementtien ja kattoristikoiden tuotannossa Pyhännällä. Osallistut myös osaamisesi mukaan tuotannonkehitystehtäviin.

Työ sopii hyvin valmistumassa olevalle tai vastavalmistuneelle insinöörille. Jos omaat osaamista tuotannon ohjaamisesta sekä haluat päästä kehittymään, olet etsimämme henkilö.

Työ alkaa keväällä ja kestää noin 4kk. Opinnäytetyön tekeminen mahdollista työn ohessa/syksyllä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja 050 431 6600.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan mahdollinen cv:si 10.3.2019 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi.

Kesätyöntekijöiden haku 2019

Jukkatalo Oy on toiminut suomalaisten kotien rakentajana vuodesta 1968. Meillä on vuosikymmenien kokemus teollisesta tuotannosta ja laadukkaiden kotien valmistuksesta. Jukkatalo Oy on luotettava taloteollisuuden toimija, työnantaja ja yhteistyökumppani.

Haemme kesätytöntekijöitä Pyhännälle talotuotannon eri työtehtäviin, kuten logistiikkaan, osanvalmistukseen ja elementtien sekä ristikoiden kokoonpanoon. Kesätyötehtäviin annetaan perehdytys, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön.

Odotamme sinulta:

- Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja yhteistyökykyä

- Oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

- Halua kehittää itseäsi ja työympäristöäsi

- Joustavaa ja positiivista asennetta

- Yhteisten pelisääntöjen noudattamista

- 18-vuoden ikää

Tarjoamme sinulle:

- Työn alan todellisten ammattilaisten seurassa ja motivoituneessa työyhteisössä

- Työehtosopimuksen mukaiset työsuhteen ehdot

- Kehittymis- ja etenemismahdollisuudet luotettavassa työpaikassa

Lähetä hakemuksesi lomakkeella 30.4.2019 mennessä.

 

Lähetä työhakemus

Asiakasvastaava, Pyhäntä tai Oulu

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen asiakasvastaavaa. Toimipisteesi voi olla Pyhäntä tai Oulu.

Tehtävässä toimit asiakasvastaavana muuttovalmis- ja talopaketti asiakkaille ja olet yhteyshenkilö asiakkaan ja tehtaan välillä. Tilauksien vahvistaminen ja asiakasmuutosten tekeminen on olennainen osa työtäsi. Huolehdit asiakkaan projektin etenemisestä ja opastat häntä koko hankkeen ajan.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja rakennusalan tuntemusta.  Sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Toivomme lisäksi, että olet luonteeltasi sosiaalinen, palveluhenkinen eikä hymysi hyydy kiireisimmissäkään tilanteissa.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Lasse Limma 040 8667172.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.limma@jukkatalo.fi 31.3.2019 mennessä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Asennusryhmiä, Lappeenranta

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lappeenrannan seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Matti Turunen 050 406 6315 matti.turunen@jukkatalo.fi

Laatoittajia, Oulun seutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Oulun seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia sisustajia.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Toni Hiltunen 040 635 0506 toni.hiltunen@jukkatalo.fi

Asentajaryhmiä, Lahden seutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lahden seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250
hannu.roivainen@jukkatalo.fi

tai Pekka Tavi 050 448 8070
pekka.tavi@jukkatalo.fi

Asentajaryhmiä, Itä-Suomi

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Itä-Suomeen lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250
hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai

Matti Turunen puh. 050 406 6315
matti.turunen@jukkatalo.fi


Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteys

Rakennan:

Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:

Kirjoita halutessasi viesti: