Yritys

Vuosikymmenien kokemus rakentamisesta on hionut talon
valmistuksen mutkattomaksi ja toimivaksi. Tarjoammekin teille
loistavat puitteet asumiseen ja arkeen.

Kolme syytä valita Jukkatalo:

1. Suomen kokenein talotoimittaja

Olemme toteuttaneet yli 30 000 Jukkataloa viimeisen 50 vuoden aikana. Oma kotimainen tuotanto mahdollistaa pitkät takuut ja edulliset hinnat! Lue lisää

2. Teille sopiva koti

Valmiit ja toimivaksi suunnitellut mallit auttavat hahmottamaan ja tarkentamaan teidän toiveitanne omasta kodista. Edelleen kuitenkin kaikki Jukkatalon talomallit on muunneltavissa teidän tarpeidenne mukaan. Jukkatalot kasvavat myös korkeussuunnassa, jopa 2,9 m huonekorkeus tuo avaraa tilaa ja valoa koko kotiin.
Lue lisää

3. Luotettava ja helppo

Taloprojektin voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: Suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Hyvä palvelu syntyy kaikkien vaiheiden saumattomasta yhteensopivuudesta. Pyrimme selkokielisyyteen koko taloprosessissa, jotta teillä on aina tiedossa, missä milloinkin mennään. Sitä seuraamalla voitte luottaa siihen, että taloprojektinne on hyvissä käsissä. Lue lisää

Töihin

Tehtävä / Sijainti

LVI-suunnittelija

Haemme LVI-suunnittelijaa Oulunsalon toimistollamme.
Vastaat omalta osaltasi Jukkatalon muuttovalmiskohteiden LVI-suunnittelusta ja materiaalilaskennasta tehden yhteistyötä muiden suunnittelijoiden ja työnjohdon kanssa. Jukkatalon kohteet koostuvat omakoti- ja rivitaloista sekä aluerakentamishankkeista. Työnkuvasta voidaan toiveidesi ja osaamisesi perusteella muovata sopiva. Sinulla on mahdollisuus myös suurempaan vastuunottoon Jukkatalon LVI-suunnittelusta.

Olet rohkeasti vastuuta ottava, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on aiempaa kokemusta kyseisten kohteiden LVI-suunnittelusta ja työmaista. Hallitset Cadsin sekä Microsoft Officen.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän mukavassa työporukassa yhdessä markkinoiden monipuolisimmassa talotehtaassa. Meillä voit todella vaikuttaa omaan työhösi. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat LVI-suunnittelija Samuli Lehtola, 020 7707 123 tai talotekniikan rakentamispäällikkö Marko Mikkola, 020 7707 189.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä mukaan myös cv:si sekä palkkatoiveesi 31.12.2018 mennessä osoitteeseen samuli.lehtola@jukkatalo.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Myyntiedustaja, Kokkolan ja Ylivieskan alue

Haemme Kokkolan ja Ylivieskan alueelle luovaa ja energistä
myyntiedustajaa Jukkatalo-myyjäksi.

Olet myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on taito kehittyä talomyynnin huippuammattilaiseksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä sekä lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Tartu mahtavaan tilaisuuteen ja hae paikkaa 9.12.2018 mennessä osoitteeseen timo.poikkimaki@jukkatalo.fi. Aloitus tehtävässä on sovittavissa tilanteesi mukaan. Toimi kuitenkin pian, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla.
Lisätietoja antaa myyntijohtaja Timo Poikkimäki 045 6565 329.

LVI- ja sähköasentaja, Keski-Suomi

Haemme LVI- ja sähköasentajaa Jyväskylän ja Kuopion alueille vakituisiin työsuhteisiin. Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

LVI-ASENTAJAN paikka:
Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-asennustyöt.
Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

SÄHKÖASENTAJAN paikka:
Tehtäviisi kuuluvat pientalojen sähköasennustyöt.
Edellytämme sähköasentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten sähköasennustöistä ja sähkösuunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen juuso.kalliokoski@jukkatalo.fi 17.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antavat talotekniikan työpäällikkö Juuso Kalliokoski 040 7068 726 tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola 040 6300 033

Työnjohtaja, Pyhäntä

Haemme TYÖNJOHTAJAA puuelementtien ja kattoristikoiden tuotantoon Pyhännälle.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa yrityksessä. Työnjohtajana toimit tuotantotiloissamme elementtivalmistajien esimiehenä. Tehtävässä ohjaat ja valvot elementtivalmistajien työtä ja vastaat heidän työpanoksestaan. Toimenkuva tarkentuu osaamisesi mukaan.

Edellytämme sinulta vastuuntuntoa omasta ja alaistesi tekemästä työstä. Omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Erityisen tärkeää meille on motivoituneisuutesi ja kykysi kehittää tuotantoa. Eduksi katsomme aikaisemman esimieskokemuksen.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja 050 431 6600
Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan mahdollinen cv:si sekä palkkatoiveesi 9.12.2018 mennessä osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi

LVI- ja sähköasentaja, Uusimaa

Haemme LVI- ja sähköasentajaa Uudellemaalle vakituisiin työsuhteisiin. Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

LVI-ASENTAJAN paikka:
Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-asennustyöt.
Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

SÄHKÖASENTAJAN paikka:
Tehtäviisi kuuluvat pientalojen sähköasennustyöt.
Edellytämme sähköasentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten sähköasennustöistä ja sähkösuunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen henri.kokkonen@jukkatalo.fi 17.12.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävistä antavat talotekniikan työpäällikkö Henri Kokkonen 040 1722 121 tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola 040 6300 033

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 50-vuotias Jukkatalo on valittu jo kymmenen kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka palveluksessa on noin 650 ihmistä ja sen liikevaihto v. 2017 oli 141 miljoonaa euroa.

HAEMME ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ POHJOIS-SUOMEEN

Aluemyyntipäällikkönä vastaat Jukkatalo Oy:n talomyynnistä, edustajien ohjaamisesta ja kouluttamisesta Pohjois-Suomen alueella. Toimipisteesi on Oulun seudulla.

Olet rohkeasti vastuuta ottava, oma-aloitteinen ja aikaansaava. Sinulla on halu menestyä ja kyky innostaa ja motivoida myyntiedustajat hyvin tuloksiin. Odotamme sinulta kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä tai myyntihenkilöstön johtamisesta sekä näyttöä myyntityön tai johtamisen tuloksellisesta hoitamisesta. Rakennusalan osaaminen katsotaan eduksesi. Työ edellyttää valmiutta matkustaa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä paikan kasvavan ja vakavaraisen yrityksen innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.11.2018 mennessä osoitteeseen timo.poikkimaki@jukkatalo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Timo Poikkimäki p. 045 6565 329.

Rakentamispäällikkö, Uusimaa

Haemme rakentamispäällikköä Uudellemaalle vastaamaan Jukkatalojen rakentamisesta ja siihen liittyvästä esimiestyöstä. Tehtävässä toimit työpäälliköiden esimiehenä ja vastaat alueesi työmaiden etenemisestä rakentamisprosessin mukaisilla aikatauluilla, -urakkarajoilla ja ennalta määrätyillä kustannuksilla. Vastuullesi kuuluu aktiivinen yhteistyö paikallisten sopimuskumppanien, palvelutoimittajien ja suunnittelijoiden kanssa. Hyvä rakennusalan verkosto on vahva etu.Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Voit olla myös kirvesmies, joka haluaa edetä uralla eteenpäin. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä näköalapaikan seuraamaan suomalaisen pientalorakentamisen kehitystä. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen henri.autio@jukkatalo.fi viimeistään 30.11.2018 mennessä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Henri Autio p. 040 6300 288.<

Asennusryhmiä, Lappeenranta

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lappeenrannan seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Matti Turunen 050 406 6315 matti.turunen@jukkatalo.fi

Laatoittajia, Oulun seutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Oulun seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia sisustajia.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Toni Hiltunen 040 635 0506 toni.hiltunen@jukkatalo.fi

Asentajaryhmiä, Lahden seutu

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lahden seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250
hannu.roivainen@jukkatalo.fi

tai Pekka Tavi 050 448 8070
pekka.tavi@jukkatalo.fi


Katso kaikki ilmoitukset

Ota yhteys

Rakennan:

Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:

Kirjoita halutessasi viesti: