Avoimet työpaikat

20.2.2018

Haemme TUOTANNON KEHITYSINSINÖÖRIÄ

puuelementtien ja kattoristikoiden tuotantoon Pyhännälle.

Kehität tehtaan prosesseja ja laatujärjestelmää. Haet aktiivisesti kehityskohteita tuotannon eri vaiheista. Olet tarpeen mukaan valmis ottamaan vastaan tuotannon esimiestyön haasteet. Toimenkuva tarkentuu osaamisesi mukaan.

Työssä menestyminen edellyttää insinööritason koulutusta, mutta myös valmistumassa olevien hakemukset huomioidaan. Kannat vastuun työstäsi, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Eduksi katsotaan rakennusalan tuntemus, esimieskokemus sekä laatutyökalujen menestyksekäs soveltaminen.

Tarjoamme vastuullisen työtehtävän markkinoiden monipuolisimmassa talotehtaassa. Ahkeralle ja sitoutuneelle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Teemu Aitto-oja p. 050 431 6600

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si 11.3.2018 mennessä
osoitteeseen teemu.aitto-oja@jukkatalo.fi

5.2.2018

Haemme LVI-asentajaa

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-asennustyöt.

Edellytämme kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen henri.kokkonen@jukkatalo.fi 28.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat talotekniikan työpäällikkö Henri Kokkonen 040 1722 121 tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola 040 6300 033

2.2.2018

Haemme kesätyöntekijäksi LVI-SUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-suunnittelu ja -massoittelu.

Edellytämme sinulta vähintään kolmannen vuoden LVI-insinööriopiskelijan opintoja.  Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja työmaakokemusta. CADS-suunnitteluohjelman tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä ja työkokemusta yhdessä johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Työpisteesi sijaitsee Oulussa ja työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen samuli.lehtola@jukkatalo.fi 28.2.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat LVI-suunnittelija Samuli Lehtola, 0207707123
tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola, 0207707189

1.2.2018

Haemme HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ Ouluun

Työtehtävän kuvaus

Vastaat tuotantoon ja asennukseen liittyvistä hankinnoista. Haet innovatiivisia, kustannustehokkaita ja toimivia hankintaratkaisuja yhdessä suunnittelun, tuotannon ja asennuksen kanssa. Teet tarjouskyselyjä sekä tarjousvertailuja ja olet vastuussa yhteistyön toimivuudesta valittujen toimittajien kanssa. Tarvikeostojen lisäksi työhön kuuluu laajojen palvelukokonaisuuksien hankkiminen.

Edellytämme sinulta

Sinulla on kokemusta hankinnasta ja rakennusalalta sekä tehtävään sopiva rakennusalan tekninen koulutus. Osaat tulkita ja soveltaa suunnitelmia ja piirustuksia sekä tunnet sopimustekniikkaa. Olet oma-aloitteinen, aktiivinen ja sinulla on itsenäinen työskentelytapa. Talotekniikka osaaminen katsotaan eduksi. Huomioimme myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, asenne ratkaisee.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaativan ja vastuullisen tehtävän yhdessä markkinoiden monipuolisimmassa talotehtaassa. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Henri Autio p. 040 6300 288.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja liitä mukaan myös mahdollinen cv:si sekä palkkatoiveesi 18.2.2018 mennessä osoitteeseen henri.autio@jukkatalo.fi

1.2.2018

OLETKO KESÄTYÖTÄ VAILLA?

Tule meille töihin talotehtaalle Pyhännälle. Haemme kesätyöntekijöitä talotuotannon eri tehtäviin.

Lisätietoja Sami Pellikka, puh 050 3066 540.

29.1.2018

Haemme RAKENNUSSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen luonnos- ja pääkuvasuunnittelu.
Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Vertex BD osaaminen luetaan eduksi.
Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.
Työpisteesi voi sijaita Pyhännällä tai Oulussa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen rekry@prt-forest.fi 11.2.2018 mennessä.
Lisätietoja tehtävästä antaa suunnitteluvastaava Jarmo Ahomäki 040 773 3919.

20.12.2017

Asennusryhmiä Uudellemaalle!

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Uudellemaalle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä:
Hannu Roivainen puh. 040 572 1250  hannu.roivainen@jukkatalo.fi

1.12.2017

Haemme Jyväskylä-Kuopio akselille LVI-asentajaa

Työssä pääset tekemään pientalojen LVI-tekniikkaa kokonaisvaltaisesti. Työskentelet yhdessä muiden ammattitaitoisten asentajien kanssa ja vastaat työmaan LVI-asennuksista alusta loppuun.

Lisätietoja antavat Marko Mikkola p. 040 630 0033 sekä Juuso Kalliokoski p. 040 706 8726.

Työhakemukset 31.1.2018 mennessä osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

8.11.2017

Haemme Pirkanmaan alueelle LVI-asentajaa

Työssä pääset tekemään pientalojen LVI-tekniikkaa kokonaisvaltaisesti. Työskentelet yhdessä muiden ammattitaitoisten asentajien kanssa ja vastaat työmaan LVI-asennuksista alusta loppuun.

Lisätietoja antaa talotekniikan rakentamispäällikkö Marko Mikkola p. 040 6300 033.

Työhakemukset 30.11. mennessä osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

 

 

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin. Jukkatalo hakee jatkuvasti ammattitaitoisia työntekijöitä, joten täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä tarvitessamme uutta voimaa joukkoomme.

Sukunimi *

Etunimet *

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Syntymävuosi (pp.kk.vvvv)

Koulutus

Millaista työtä haet?

Viimeisin työpaikka/ työkokemus - Työhistoria

Kiinnostusalue

Kielitaito

Henkilökohtainen CV: Kopioi (ctrl C) ja liitä (ctrl V), tai kirjoita ansioluettelosi oheiseen tekstikenttään.