Tule meille töihin!

Tehtävä / Sijainti

Lue lisääRakennussuunnittelija, Oulu/Vantaa/Pyhäntä

Tule mukaan huipputiimiimme!

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä ja vakaa työnantaja rakennusalalla. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen RAKENNUSSUUNNITTELIJAA. Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti pientalojen luonnos- ja pääkuvasuunnittelu.

Edellytämme sinulta rakennusarkkitehdin tai -insinöörin koulutusta.  Olet työssäsi oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Vertex BD -osaaminen sekä pätevyys toimia vaativissa hankkeissa rakennussuunnittelijan roolissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa puhallamme yhteen hiileen.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Pyhännällä ja Vantaalla. Työtehtäviä on mahdollista hoitaa myös etäyhteyksien päästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jenni Riikonen p. +358 40 574 8938

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jenni.riikonen@jukkatalo.fi viimeistään 28.2.2021. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisääTuotannon työntekijöitä talotehtaalle, Pyhäntä

Toimintamme kasvaessa haemme TUOTANNON TYÖNTEKIJÖITÄ toistaiseksi voimassa oleviin ja määräaikaisiin työsuhteisiin talotehtaalle Pyhännälle. Työtehtäviin sisältyy talotehtaan eri työvaiheita, muun muassa elementtien ja kattoristikoiden kokoonpanoa. Kaikkiin tehtäviin annetaan perehdytys, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja sisältää 2-vuorotyötä.

Odotamme sinulta:

  • Joustavaa ja positiivista asennetta
  • Halua kehittää osaamistasi ja työympäristöäsi
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja ja yhteistyökykyä
  • Oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn

Tarjoamme sinulle:

  • Työn alan todellisten ammattilaisten seurassa ja motivoituneessa työyhteisössä
  • Alalle ja paikkakunnalle kilpailukykyisen palkan, paikallisesti sovitun palkkausjärjestelmän mukaisesti
  • Merkittävät henkilöstöedut
  • Kehittymis- ja etenemismahdollisuudet luotettavassa työpaikassa

Mikäli koet olevasi hakemamme henkilö ja haluat mukaan työskentelemään ainutlaatuiseen Jukka-tiimiimme, lähetä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä sähköpostilla eero.koivukangas@jukkatalo.fi tai sami.pellikka@jukkatalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat työnjohtajat Eero Koivukangas 044 2137288 ja Sami Pellikka 050 3066540.

Lue lisääAsiakasvastaava, Vantaa/Oulu/Pyhäntä

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

ASIAKASVASTAAVAA. Toimipisteesi voi olla Vantaalla, Oulussa tai Pyhännällä.

Asiakasvastaavana toimit yhteyshenkilönä muuttovalmis-, sisusta itse- ja talopaketti asiakkaillemme asiakkaan ja talotehtaan välillä. Huolehdit asiakkaan projektin etenemisestä Jukkatalolla ja opastat häntä monenlaisissa rakentamiseen liittyvissä asioissa koko hankkeen ajan. Asiakaspalvelu, asiakasmuutosten tekeminen ja tilauksien käsittely ovat olennainen osa työtäsi.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä organisoida työtäsi. Rakennusalan koulutus ei ole välttämätöntä, mutta jos olet työskennellyt rakennusalalla tai asumisen parissa, niin siitä on apua työssäsi. Menestyt tehtävässäsi, jos tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, olet palveluhenkinen, sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta, eikä hymysi hyydy kiireisimmissäkään tilanteissa.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa, jossa saat tukea eri tehtävissä työskenteleviltä työkavereiltasi. Voit hoitaa työtehtäviäsi halutessasi myös hyvien etätyömahdollisuuksien avulla. Meillä on vakituinen työpaikka ahkeralle tekijälle konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Lasse Limma 040 8667172.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.limma@jukkatalo.fi 31.1.2021 mennessä.

Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten hae heti!

Lue lisääAsennusryhmiä, Lappeenranta

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lappeenrannan seudulle lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Matti Turunen 050 406 6315 matti.turunen@jukkatalo.fi