Avoimet työpaikat

9.6.2017

Haemme LVI-asentajaa Tampereelle, Pirkanmaa/Uusimaa- alueille.

Työssä pääset oppimaan pientalojen LVI-asennuksesta kokonaisvaltaisesti.  Työskentelet yhdessä ammattitaitoisten asentajien kanssa. Vastaat työmaan LVI-asennuksista alusta loppuun. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa talotekniikan rakentamispäällikkö Marko Mikkola puh. 040 6300 033.
Työhakemukset 9.7. mennessä osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi.

8.6.2017

Haemme edustajaa Ouluun

Haemme Oulun talousalueelle uutta myyntivoimaa JUKKATALOEDUSTAJAKSI.

Myyjämme ovat myynti- ja asiakaspalveluhenkisiä ja heillä on taito kehittyä alansa huippuammattilaisiksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin. Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa.

Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä ja lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa.

Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja antaa aluemyyntipäällikkö Mika Tölli 045 132 9187. Työhakemukset 30.6. mennessä osoitteeseen mika.tolli@jukkatalo.fi

17.2.2017

Asentajia/asentajaryhmiä Lappeenrannan ja Kouvolan alueille

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Lappeenrannan ja Kouvolan alueille lisää ammattitaitoisia asentajia/asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250.

30.1.2017

Asentajia/asentajaryhmiä Oulun ja Lapin läänien alueelle

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Oulun ja Lapin läänien alueille lisää ammattitaitoisia asentajia/asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 tai Toni Hiltunen puh. 040 635 0506

 

 

 

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin. Jukkatalo hakee jatkuvasti ammattitaitoisia työntekijöitä, joten täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä tarvitessamme uutta voimaa joukkoomme.

Sukunimi *

Etunimet *

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Syntymävuosi (pp.kk.vvvv)

Koulutus

Millaista työtä haet?

Viimeisin työpaikka/ työkokemus - Työhistoria

Kiinnostusalue

Kielitaito

Henkilökohtainen CV: Kopioi (ctrl C) ja liitä (ctrl V), tai kirjoita ansioluettelosi oheiseen tekstikenttään.