Avoimet työpaikat

23.7.2018

Haemme asentajaryhmiä Itä-Suomeen!

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Itä-Suomeen lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi. Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250
hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai

Matti Turunen puh. 050 406 6315
matti.turunen@jukkatalo.fi

19.6.2018

Haemme LVI-asentajia vakituiseen työsuhteeseen Uudellemaalle

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-asennustyöt.

Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen henri.kokkonen@jukkatalo.fi 30.8.2018 mennessä.

Paikat täytetään heti, sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat talotekniikan työpäällikkö Henri Kokkonen 040 1722 121 tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola 040 6300 033

19.6.2018

Haemme LVI-ASENTAJAA JA SÄHKÖASENTAJAA Turun alueelle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluvat muuttovalmiiden pientalojen LVI- tai sähköasennustyöt.

Edellytämme alan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVIS- asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi 30.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavaa rakentamispäällikkö talotekniikka Marko Mikkola puh. 040 6300 033 ja työpäällikkö Jukka Ylikulju puh. 044 5764 355.

11.6.2018

Haemme ASENTAJARYHMIÄ Ouluun!

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Ouluun lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Edellytämme: Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi.

Tarjoamme sinulle:
Korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi tai Toni Hiltunen 040 635 0506 toni.hiltunen@jukkatalo.fi

8.6.2018

Haemme TYÖNTEKIJÖITÄ TALOTUOTANTOON Pyhännälle

Haemme motivoituneita työntekijöitä talotuotannon eri tehtäviin, joita ovat muun muassa elementtien ja kattoristikoiden kokoonpano.Työtehtäviin sisältyy koulutus/perehdytys, joten aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätön.Työ alkaa elokuussa tai sopimuksen mukaan ja on osittain 2-vuorotyötä. Nyt haettavana olevan työn kesto on 3-6kk, kuitenkin tuotantoon soveltuvilla henkilöillä on mahdollisuus jatkaa työsuhdetta sopimuksen mukaan.

Odotamme Sinulta:

–  Hyviä tiimityöskentelytaitoja
–  Oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työhön
–  Halua kehittää itseäsi ja työympäristöäsi
–  Joustavaa ja positiivista asennetta
–  Yhteisten pelisääntöjen noudattamista

Tarjoamme sinulle:

–  Työn alan todellisten ammattilaisten seurassa
–  Työn motivoituneissa tiimeissä
–  Alalle kilpailukykyisen paikallisesti sovitun palkkausjärjestelmän
–  Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

Laita hakemuksesi viimeistään 20.07.2018 mennessä. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Mikäli koet olevasi hakemanne henkilö täytä hakemuksesi kotisivuillamme, oheisesta linkistä pääset täyttämään avoimet työpaikat -hakulomakkeen ja kertomaan itsestäsi tarkemmin.

 Lisätietoja työnjohtaja Sami Pellikka 050 3066 540, sami.pellikka@jukkatalo.fi

6.6.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen RAKENNUSSUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen luonnos- ja pääkuvasuunnittelu.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta.  Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Vertex BD osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Työpisteesi voi sijaita Pyhännällä tai Oulussa

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jarmo.ahomaki@jukkatalo.fi 21.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnitteluvastaava Jarmo Ahomäki 040 7733 919

6.6.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen MALLISTOSUUNNITTELIJAA / ARKKITEHTIA

Olet avainasemassa uudistamassa Jukkatalon pientalomallistoa ja luomassa uusia talomalleja.  Lisäksi toimit pääkuva- ja luonnossuunnittelutiimin tukena.

Edellytämme sinulta näkemystä ja tuoreita ajatuksia rakentamisen trendeistä sekä tehtävään soveltuvaa arkkitehdin tai insinöörin koulutusta. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen. Sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Vertex BD osaaminen luetaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Työpisteesi voi sijaita Pyhännällä tai Oulussa

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jarmo.ahomaki@jukkatalo.fi 21.6.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnitteluvastaava Jarmo Ahomäki 040 7733 919

29.5.2018

Haemme JUKKA-MYYJÄÄ Espooseen

Haemme Espoon talousalueelle energistä henkilöä JUKKATALO-MYYJÄKSI / EDUSTAJAKSI. Myyjämme ovat myynti- ja asiakaspalveluhenkisiä ja heillä on taito kehittyä alansa huippuammattilaisiksi Jukkatalon osaavassa ja energisessä organisaatiossa. Myyjänä osaat kuunnella hyvin asiakasta ja yhdessä asiakkaan kanssa suunnittelette hänen tarpeisiinsa sopivan kodin.

Sinulla on mahdollisuus itsenäiseen työhön ja tulosten mukaiseen ansiotasoon vahvan merkkituotteen parissa. Kokemus kuluttajamyynnistä ja kaupallisista tehtävistä ja lisäksi mahdollinen rakennusalan kokemus ovat plussaa. Me tarjoamme korkealaatuisen tuotteen, mukavat työkaverit, ammattilaisten taustatuen, koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään.

Lisätietoja antaa aluemyyntipäällikkö Markus Forsberg 040 6602 573. Työhakemukset 15.6.2018 mennessä osoitteeseen markus.forsberg@jukkatalo.fi

8.5.2018

Haemme LVI-ASENTAJAA Jyväskylän alueelle vakituiseen työsuhteeseen

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-asennustyöt.

Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi 31.5.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavaa rakentamispäällikkö Marko Mikkola puh. 040 6300 033 ja työpäällikkö Juuso Kalliokoski puh. 040 7068726.

7.5.2018

Haemme ASENTAJARYHMIÄ TURKUUN JA RAUMALLE

Muuttovalmiskotien kysynnän voimakkaasti kasvaessa haemme Turun ja Rauman alueille lisää yrittäjätaustaisia sekä ammattitaitoisia asennusryhmiä.

Edellytämme sinulta: Yrittäjähenkisyys, tunnollisuus, laadukas työnjälki ja järjestelmällisyys ovat työtapasi. Positiivinen asenne ja asiakaspalvelutaidot arkipäivääsi.

Tarjoamme sinulle korkealaatuisen tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Ota yhteyttä: Hannu Roivainen puh. 040 572 1250 hannu.roivainen@jukkatalo.fi
tai Jukka Vuohijoki 050 538 7718 jukka.vuohijoki@jukkatalo.fi

 

 

Avoimet työpaikat

Tule meille töihin. Jukkatalo hakee jatkuvasti ammattitaitoisia työntekijöitä, joten täytä alla oleva lomake niin otamme yhteyttä tarvitessamme uutta voimaa joukkoomme.

Sukunimi *

Etunimet *

Katuosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Puhelinnumero *

Sähköposti *

Syntymävuosi (pp.kk.vvvv)

Koulutus

Millaista työtä haet?

Viimeisin työpaikka/ työkokemus - Työhistoria

Kiinnostusalue

Kielitaito

Henkilökohtainen CV: Kopioi (ctrl C) ja liitä (ctrl V), tai kirjoita ansioluettelosi oheiseen tekstikenttään.