Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.05.2020 | Rakentaja, Hyvinkää

Tämä on jo toinen Jukkatalomme ja se, että päädyimme samaan talotoimittajaan toistamiseen, puhuu puolestaan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Jukkataloihin, emmekä edes harkinneet mitään muuta vaihtoehtoa. Erityiskiitokset Talomyyjällemme Jussi Hoville erittäin ammattitaitoisesta, palvelualttiista ja ystävällisestä palvelusta!

01.04.2020 | Rakentaja, Porvoo

Asiakaspalvelu oli hyvää ja ammattitaitoista. Saimme hyviä neuvoja ja apua talon suunnittelussa ja myyjä(t) tuntuivat olevan valmiita tekemään työtä meidän vuoksemme. Asioista kerrottiin suoraan ja rehellisesti (ainakin tässä vaiheessa vielä sellainen kuva), mitä itse pidän ensisijaisen tärkeänä.

01.02.2020 | Rakentaja, Leppävesi

Jukkatalon Niko Kaulio on huippumyyjä! Ei tyrkytä mitään, vaan antaa asiakkaan tehdä omat päätöksensä rauhassa ja on aina tavoitettavissa

01.01.2020 | Rakentaja, Imatra

Kiitos talomyyjä Pia Westerlundille pitkäjänniteisyydestä suunniteluvaiheessa. Piirtäjä Paula Torsti-Kiviluomalle pisteet asiakaslähtöisestä näkemyksestä muutoksia tehtäessä, " asiakkaan mieleistä tässä tehdään, piirrän niin monta kertaa kuin tarvitsee", oli hänellä motto. Sisustussuunnitelija Sari Helin osasi asiakkaan päätä käännellä oikeisiin valintoihin, hyvä tuli! Työpäälliikkö Matti Turunen osasi lupsakasti suhtautua joskus kärkeviinkin kommenteihin ja kyselyihin. Suurin kiitos Pavel Kostroville, joka kantoi lopputuloksesta vastuun viimeistelyyn asti!

01.01.2020 | Rakentaja, Hollola

Aikataulut pitivät ja asiat tapahtuivat ajallaan. Tiedon kulussa oli ajoittain puutteita, mutta kokonaisuutena kaikki toimi hyvin. Projektin suuruuteen nähden olen erittäin tyytyväinen sen läpimenoon.

01.03.2020 | Rakentaja, Helsinki

Asiointi talomyyjän kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Kysymyksiin ja avoimiin asioihin saatiin vastaukset ripeästi, vaikka niitä matkan varrella oli enemmän kuin riittävästi. Myyjän välitön ja suora asenne, kärsivällisyys ja ammattitaito herätti suurta luottamusta ja johti lopulta juuri tämän talotehtaan valintaan. Jos taloprojekti etenee samalla tavalla maaliin asti, on Jukkatalo tehnyt erittäin vaikuttavan suorituksen.

01.03.2020 | Rakentaja, Turku

Yksilöllisen talomme suunnittelu ja hinnoittelu sujui tehokkaasti. Vaikka vaatimuksemme sopimuksen suhteen olivat korkeat, pääsimme meitä mielyttävään lopputulokseen. Odotamme innolla rakentamisen aloitusta ja tiiviimpää yhteistyötä Jukkatalon kanssa.

01.02.2020 | Rakentaja, Rovaniemi

Jukkatalon hinta oli kilpailukykyinen, uusi talomme on jo toinen Jukkatalo. Tiesimme mitä Jukkatalo on ja edellinenkin projekti onnistui hyvin.

01.02.2020 | Rakentaja, Siuntio

Matias Pitkänen järjesti näytön juuri meidän näköisessä jukkatalon rakentamassa talossa kun kerroimme mitä haluaisimme puhelimella. Asiointi oli sujuvaa sekä luotettavaa, mikä tärkein hinta oli erittäin kilpailukykyinen. Kaikkiin kysymyksiin löytyi vastaus josta huomasi ammattilaisen tekevän työtään kaikki tuli ajallaan! Suosittelen aivan jokaiselle me ainakin päädyimme tekemään kaupat.

01.01.2020 | Rakentaja, Turku

Kiitos Jukkataloille onnistuneesta rakennusprojektista ja joustavasta palvelusta. Luimme paljon kauhukokemuksia keskustelupalstoilta kaikista talofirmoista ja jännitimme rakennuttamista todella paljon. Tuntuu hyvältä että valitsimme talonrakentajamme oikein ja saimme upean kodin jopa ennen sovittua aikataulua. Perheemme pääsi jouluksi ihanaan Jukkataloon. Tuhannet kiitokset!