Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

06.12.2021 | Rakentaja, Nummela

Saimme erityisesti Jukkatalon myyjältä, arkkitehdiltä ja asiakasvastaavalta parempaa palvelua kuin olisimme osanneet odottaa. Arkkitehti ja myyjä halusivat vilpittömästi tehdä talostamme meille mahdollisimman hyvän, ja asiakavastaava on ollut äärimmäisen luotettava ja selkeä viestinnässään, mikä on luonut luottamusta ja hyvää fiilistä.

26.10.2021 | Rakentaja, Porvoo

Suunnitelu Jukkatalon kanssa oli sujuvaa, vaikkakin aikatauluista oltiin myöhässä kovan rakennusbuumin takia. Suunnitelmat tulivat myöhässä asiakkaalle, mutta niiden työstäminen meni jouhevasti suunnittelijoiden kanssa.

25.10.2021 | Rakentaja, Tuusula

Ammattilaisia, osaavat asiansa

11.10.2021 | Rakentaja, Lappeenranta

Jukkatalo oli paras jo heti alusta asti, kilpailutimme useamman talotarjoajan. Meidän myyjä Pia on aivan mielettömän hyvä tyyppi ja oli luontevaa suunnitella meille unelmien koti juuri hänen kanssaan. Pisteet siitä että aikataulut pitivät, hommat toimivat todella ammattimaisesti ja työnjälki oli koko ajan moitteetonta. Iso kiitos meidän projektissa mukana olleille! Oli varsin miellyttävä ensimmäinen raksa kokemus meidän perheelle 🙂

11.10.2021 | Rakentaja, Vieremä

Huippu tiimi ja mahtava asiakaspalvelu👌

04.10.2021 | Rakentaja, Järvenpää

Yhteistyö Jukkatalon kanssa on sujunut loistavasti ihan jo myyntivaiheesta lähtien. Talomyyjä Leila Eloranta antoi hyviä vinkkejä jo suunnitteluvaiheessa, kun suunnittelimme tulevaa kotiamme yhdessä arkkitehtimme kanssa.

13.09.2021 | Rakentaja, Vaasa

Kaikki on sujunut tähän mennessä todella hyvin, reklamaation aiheita ei ole tullut vastaan, suunnittelijoiden kanssa on ollut helppo työskennellä, omia suunnitelmia ja tahtotiloja on kuunneltu ja toteutettu järjellä.

23.08.2021 | Rakentaja, Laukaa

Jukkatalon suunnitteluvaihe meni todella hyvin. Olemme saaneet ammattimaista, sujuvaa sekä todella ystävällistä palvelua. Kiitos!

27.07.2021 | Rakentaja, Jyväskylä

Kaikki sujui rakentamisvaiheessa hyvin ja toivomuksiimme vastattiin hyvin ja ripeästi.

26.07.2021 | Rakentaja, Jokela

Tuntuu, että toiveitamme ja tarpeitamme on kuunneltu. Suunnittelijat ovat myös osanneet ehdottaa parempia ratkaisuja kuin mitä olisimme itse osanneet tehdä!