Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.01.2020 | Rakentaja, Hollola

Aikataulut pitivät ja asiat tapahtuivat ajallaan. Tiedon kulussa oli ajoittain puutteita, mutta kokonaisuutena kaikki toimi hyvin. Projektin suuruuteen nähden olen erittäin tyytyväinen sen läpimenoon.

01.01.2020 | Rakentaja, Turku

Kiitos Jukkataloille onnistuneesta rakennusprojektista ja joustavasta palvelusta. Luimme paljon kauhukokemuksia keskustelupalstoilta kaikista talofirmoista ja jännitimme rakennuttamista todella paljon. Tuntuu hyvältä että valitsimme talonrakentajamme oikein ja saimme upean kodin jopa ennen sovittua aikataulua. Perheemme pääsi jouluksi ihanaan Jukkataloon. Tuhannet kiitokset!

01.01.2020 | Rakentaja, Imatra

Kiitos talomyyjä Pia Westerlundille pitkäjänniteisyydestä suunniteluvaiheessa. Piirtäjä Paula Torsti-Kiviluomalle pisteet asiakaslähtöisestä näkemyksestä muutoksia tehtäessä, " asiakkaan mieleistä tässä tehdään, piirrän niin monta kertaa kuin tarvitsee", oli hänellä motto. Sisustussuunnitelija Sari Helin osasi asiakkaan päätä käännellä oikeisiin valintoihin, hyvä tuli! Työpäälliikkö Matti Turunen osasi lupsakasti suhtautua joskus kärkeviinkin kommenteihin ja kyselyihin. Suurin kiitos Pavel Kostroville, joka kantoi lopputuloksesta vastuun viimeistelyyn asti!