Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.12.2020 | Rakentaja, Masku

Itse rakennusprojekti meni hienosti ja työn jälki on hyvää. Yhteydenpito sekä projektin ja talouden seuranta sujui hyvin OmaJukka-palvelun kautta.

01.12.2020 | Rakentaja, Turenki

Sopiva paketti ja pohjaratkaisu löytyi melko vaivattomasti. Saimme myös halaumamme toimituslaajuuden.

01.12.2020 | Rakentaja, Loimaa

Myyjä vastasi heti kysymyksiin ja asioita ei juurikaan pitänyt odotella. Tämä kaikki tapahtui vielä kilpailukykyiseen hintaan. Ostopäätöstä tehdessä sai myös ns. sparrattua omia ajatuksia ratkaisuista ja sai myyjän mielipiteen niihin. Taloprojektin alustava aikataulu oli myös hyvin selkeä, mikä vaikutti omaan päätökseen hyvin paljon.

01.12.2020 | Rakentaja, Vesilahti

Miellyttävä kokemus kaikkinensa, ilman painostusta ostamisesta, mutta kuitenkin aktiivinen ote homman eteenpäin viemisessä. Pirkanmaalla Pekka Suvala hoiti homman asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla!

01.12.2020 | Rakentaja, Jyväskylä

Jyväskylässä nopea ja asiantunteva palvelu.

01.12.2020 | Rakentaja, Kerava

Myyjä Mirka Rautavuori oli asiakasystävällinen ja erittäin ammattitaitoinen. Hänen kanssaan oli mukava asioida.