Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

04.02.2020 | Rakentaja, Helsinki

Kaikki on sulavaa. Mukava henkilökunta.

01.02.2020 | Rakentaja, Järvenpää

Työpäällikkö huolehti työmaasta kuin omastaan 🙂

01.02.2020 | Rakentaja, Leppävesi

Jukkatalon Niko Kaulio on huippumyyjä! Ei tyrkytä mitään, vaan antaa asiakkaan tehdä omat päätöksensä rauhassa ja on aina tavoitettavissa

01.02.2020 | Rakentaja, Siuntio

Matias Pitkänen järjesti näytön juuri meidän näköisessä jukkatalon rakentamassa talossa kun kerroimme mitä haluaisimme puhelimella. Asiointi oli sujuvaa sekä luotettavaa, mikä tärkein hinta oli erittäin kilpailukykyinen. Kaikkiin kysymyksiin löytyi vastaus josta huomasi ammattilaisen tekevän työtään kaikki tuli ajallaan! Suosittelen aivan jokaiselle me ainakin päädyimme tekemään kaupat.