Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.02.2021 | Rakentaja, Tuusula

Jukkatalon edustaja (Leila Eloranta) oli maailman kärsivällisin ja mukavin meidän veivamisen kanssa. Asioiminen oli välitöntä ja helppoa, ja saimme selvyyden kaikkiin kysymyksiin. Kaikin puolin hyvä kokemus ja vertailukohtia on, sillä olemme neuvotelleet toistakymmentä talotoimittajaa läpi, ja Jukkatalo oli helppo valinta ihan myyjän ansiosta. Meille ei missään vaiheessa tyrkytetty mitään, ei painostettu, ei hoputettu. Kiitos!

01.02.2021 | Rakentaja, Jyväskylä

Kaikki sujui mallikkaasti alusta loppuun asti. Kysymyksiin sai vastaukset nopeasti. Laatu vastasi odotuksiamme jukkataloilta.

01.02.2021 | Rakentaja, Jyväskylä

Asiantunteva, joustava ja ystävällinen asiakaspalvelu, rakenteiden tarkka suunnittelu ja toteutus, prosessin etenemisen selkeys ja lopputuloksen korkea laatu. Nämä ja monet muut tekijät tekivät Jukkatalon valinnasta helppoa.

01.02.2021 | Rakentaja, Jyväskylä

Meidän talovalintaan vaikutti suuresti paikallinen Jukkatalo myyjä Niko Kaulio. Hänen palvelualttiudesta ja asiantuntemus ratkaisi ostopäätöksen Jukkataloon.

01.02.2021 | Rakentaja, Hyvinkää

Asiointi sujui mutkattomasti. Jussi Hovi osoittautui ystävälliseksi ja asiansa osaavaksi. Reagoi nopeasti sähköposteihin. Tässä vaiheessa kun on vasta nimet paperissa olemme tyytyväisiä 🙂