Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

31.03.2020 | Rakentaja, Masku

Jukkatalon suunnitteluvaihe sujui verrattain nopeasti. Saimme kuvat aina sähköpostiimme ja OmaJukka-palveluun. Kävimme ne puolison kanssa läpi ja ilmoitimme muutostoiveet sähköpostitse suunnittelijalle. Yksityiskohdista sovimme aina tarvittaessa vielä puhelimitse vastaavan suunnittelijan kanssa. Prosessi on tehty mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaalle.

02.03.2020 | Rakentaja, Helsinki

Everything went smoothly during design phase, and staff were really professional.

01.03.2020 | Rakentaja, Helsinki

Asiointi talomyyjän kanssa oli helppoa ja vaivatonta. Kysymyksiin ja avoimiin asioihin saatiin vastaukset ripeästi, vaikka niitä matkan varrella oli enemmän kuin riittävästi. Myyjän välitön ja suora asenne, kärsivällisyys ja ammattitaito herätti suurta luottamusta ja johti lopulta juuri tämän talotehtaan valintaan. Jos taloprojekti etenee samalla tavalla maaliin asti, on Jukkatalo tehnyt erittäin vaikuttavan suorituksen.

01.03.2020 | Rakentaja, Turku

Yksilöllisen talomme suunnittelu ja hinnoittelu sujui tehokkaasti. Vaikka vaatimuksemme sopimuksen suhteen olivat korkeat, pääsimme meitä mielyttävään lopputulokseen. Odotamme innolla rakentamisen aloitusta ja tiiviimpää yhteistyötä Jukkatalon kanssa.