Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.03.2021 | Rakentaja, Lappeenranta

Projektin onnistumista kuvaa parhaiten se, että emme tehneet yhtään reklamaatiota. Lisäksi muuttovalmis toimituksen luovutus oli kuukauden etuajassa.

01.03.2021 | Rakentaja, Järvenpää

Kaikki sujui alusta loppuun hienosti. kustannukset olivat sopimuksen mukaiset ja aikataulussa pysyttiin. Hyvää työtä!!

01.03.2021 | Rakentaja, Muurame

Kaikki oli muokattavissa meidän tarpeisiin, luotettavat ja ammattitaitoiset tekijät, ei merkittäviä "yllätys kuluja", järkevät hyvitykset, hyvä laatu ja onnistunut projekti kaikin puolin.

01.03.2021 | Rakentaja, Kellokoski

Leila Eloranta on aivan loistomyyjä! Hän kuuntelee asiakasta eikä hoputa päätöksenteossa. Hän myös loihti meille erittäin mieluisan pohjaratkaisun toiveidemme pohjalta. Lupakuvakorjaukset hoituivat supernopeasti, joka nopeutti rakennusluvan saantia.

01.03.2021 | Rakentaja, Jyväskylä

Meidän talovalintaan vaikutti suuresti paikallinen Jukkatalo myyjä Niko Kaulio. Hänen palvelualttiudesta ja asiantuntemus ratkaisi ostopäätöksen Jukkataloon.

01.03.2021 | Rakentaja, Vaajakoski

Ammattitaitoinen ja selkeä helposti lähestyttävä myyjä. Herätti luottamuksen Jukkataloa kohtaan. Neuvotteluissa sovitut määräajat piti, saimme jostavasti tarvitsemamme muutokset niin pohjaratkaisuun kuin toimitussisältöön.