Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.04.2021 | Rakentaja, Jyväskylä

Oikein mallikkaasti maaliin koko projekti.

01.04.2021 | Rakentaja, Porvoo

Asiointi Jukkatalon myyjän kanssa oli jouhevaa ja asiantuntevaa. Jukkatalolla kohtasi hyvin hintalaatu-suhde ja toimitussisältö käytiin selvästi asiakkaan kanssa läpi. Hinnoittelu on läpinäkyvää ja selvästi saa tietoa hyvityksistä/lisäkustannuksista.

01.04.2021 | Rakentaja, Tampere

Jukkatalon edustaja Tampereella Petteri Uusi-Erkkilä otti asiakkaan toiveet huomioon hyvin asiakaslähtöisesti ja ammattitaitoisesti. Pian ensi tapaamisen jälkeen saimme piirroskuvat toiveidemme talosta. Saimme kysymyksiimme selkeät vastaukset.

01.04.2021 | Rakentaja, Vantaa

Suuret kiitokset Matti Muholalle. Hän erottui selkeästi parhaaksi myyjäksi kilpailutuksessa mukana olleiden talotehtaiden joukosta.

01.04.2021 | Rakentaja, Turku

Asiointi oli helppoa ja luokikasta. Asiansa osaava ja ammattitaitoinen myyjä loi luottamuksen tunteen heti alkuun.

01.04.2021 | Rakentaja, Ylöjärvi

Talomyyjämme oli erittäin ammattitaitoinen ja avulias. Saimme häneltä hyvää ja ihmisläheistä palvelua.