Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.06.2021 | Rakentaja, Helsinki

Kaikki suunnitteluun osallistuneet Jukkatalon henkilöt ovat olleet todella mukavia, ystävällisiä ja ennen kaikkea kärsivällisiä!

01.06.2021 | Rakentaja, Hämeenlinna

Meidän jukkatalo myyjämme oli koko prosessin ajan kiinnostunut tarpeistamme ja halusi selvästi meidän parastamme. Saimme aina apua meitä askarruttaviin asioihin ja hänen tavoitteenaan oli vastata meidän toiveisiimme. Emme voisi olla tyytyväisempiä. Kaupan teko oli läpinäkyvää, reilua ja meitä kunnioittavaa. Kiitos Seppo! Olit suuressa roolissa elämämme suurimmassa hankinassa.

01.06.2021 | Rakentaja, Muurame

Asiointi oli jouhevaa ja tarvittaviin kysymyksiin saatiin vastaukset nopeasti. Myyjä osasi suositella ratkaisuja jos itseltä niitä vielä puuttui. Myös selkeät kuvat ja 5D malli myynti aiheessa ehdoton plussa.

01.06.2021 | Rakentaja, Tuusula

Kaikki oli sujuvaa ja rehellistä.