Kokemuksia Jukkatalosta

Oman talon rakentaminen tai talotoimittajan valinta voi herättää paljon kysymyksiä. Meidän työmme lähtökohtana on laadukas rakentaminen, yksilöllinen palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Keräämme asiakkailtamme palautetta läpi rakennusprojektin kehittyäksemme vieläkin paremmaksi. Positiiviset kokemukset ja palaute Jukkatalosta ovat kiitos hyvin tehdystä työstä. Tutustu alla asiakaspalautteisiin ja katso videot, joissa asiakkaamme kertovat heidän kokemuksia talonrakentamisesta.

 

Asiakaspalaute

01.07.2020 | Rakentaja, Ikaalinen

Jukkatalo on laadukas, kodikas ja yhteistyö sujui hyvin. Talon suunnittelu sujui aluksi myyjän kanssa ketterästi. Tietokoneella tehdyt kuvat (muu kuin ilmaisella sovelluksella tehdyt) olisivat olleet plussaa, mutta piirroksista sai tarvittavan käsityksen talosta ja pohjasta. Sähkö ja LVI suunnitelmat saatiin melko kivuttomasti tehtyä. Valinnat suunnitteluvaiheessa olivat monipuoliset. Iso plussa sisäikkunoista, koska kaikilta valmistajilta niitä ei lainkaan saanut. Jukkatalon käyttämät alihankkijat, kuten tinpurit osasivat työnsä ja tekivät laadukasta jälkeä. Jukkatalon sähkö -ja putkimies tekivät mitä heidän suunnitelmien mukaan pitikin ja enemmän - toteuttivat pieniä muutoksia jotka tulivat mieleen työsuorituksen aikana.

01.07.2020 | Rakentaja, Lempäälä

Sujuva myynti ja asiantuntevaa palvelua Jukkataloilta. Suositus myös Sun Saunoista! Keittiömaailman kanssa olisin toivonut syvempää ammattitaitoa.

01.07.2020 | Rakentaja, Tuusula

Matiakselle Turkuun pisteet kotiin!

01.07.2020 | Rakentaja, Järvenpää

Ideointi Jukkatalon myyntiedustajan kanssa oli luontevaa. Edustaja ei yrittänyt myydä väkisin, vaan huomio asiakkaan tarpeet hyvin.

01.07.2020 | Rakentaja, Espoo

Myyntiprosessi meni erittäin hyvin ja myyjä jaksoi kärsivällisesti vastailla kaikkiin kysymyksiin. Viestejä vaihdettiin yli 80 ja kaikki päähänpistot onnistuivat.

01.07.2020 | Rakentaja, Tuusula

Ammattitaitoista ja mukavaa palvelua! Täydet 10 pistettä!