Valkoisessa kodissa tuoksuu vielä ihan uudelta. Ja vähän myös tuoreelta pullalta. Laurilan perhe nauttii nyt täysin siemauksin uuden kodin tunnelmasta rivitaloasumisen jälkeen.  Arki on perheessä täyttä, siitä pitävät huolen Amanda 4 , Hilla 3 , Noel 2  ja kohta vuoden ikäinen Minea, joilla riittää vauhtia aamusta pitkälle iltaan.

IMG_9566

IMG_9334

IMG_9511

Talvisena viikonloppuna on kuitenkin aikaa sytytellä kynttilät ja paistaa välipalalle pellillinen pullaa. Perheen tyttäret ovat nyt askarteluiässä ja uusia taideteoksia syntyy tämän tästä. Pullien paiston lomassa ehtii siis askarrella ja  heittää vielä koneellisen pyykkiäkin pyörimään.

VALMISJUKKA OLI OIKEA VALINTA

Työt pitävät Petterin kiireisenä ja Riinan päivät täyttyvät lastenhoidosta. Muuttovalmis koti oli siis luonnollinen ratkaisu tähän elämänvaiheeseen.

– Rakennusprojekti oli helppo! Jukkatalon kanssa kodin suunnittelu eteni jouhevasti, saimme luottaa siihen, että ammattilaiset hoitavat homman.

Talopaketti saapui helmikuun alkupuolella ja muuttamaan Laurilat pääsivät jo loppukesästä. Työpäällikön kanssa perhe hoiti talon tekniset ja rakenteelliset yksityiskohdat. Pintamateriaalien valinnoissa luotettiin Jukkatalon tarjoaman sisustussuunnittelijan  näkemykseen.

IMG_9351

IMG_9319

SIMPPELI SISUSTUS

– Halusimme ehdottomasti paljon vaaleita ja selkeitä pintoja. Sisustustyylimme on pehmeän moderni. Tykkäämme murretuista vaaleista sävyistä ja kevyistä huonekaluista. Sisustus on tietenkin vasta alkuvaiheessa, pohdimme yksityiskohtia kaikessa rauhassa. Tykkäämme toisaalta avaruudesta ja selkeydestä niin paljon, ettei kotia ole tarkoituskaan täyttää tavaralla, siivoaminenkin on helpompaa kun yksityiskotia on vain muutamia!

IMG_9336

Kynttilöillä, tyynyillä ja torkkupeitoilla saa lämpöä uudenkarheaan kotiin.

 -Koti on meille tärkeä paikka. Vietän lasten kanssa paljon aikaa kotona, joten tykkään, että arki on paitsi toimivaa myös kaunista, kertoo Riina.

Laurilat eivät ole pelänneet vaaleita sävyjä sisustuksessa, vaikka pienet lapset ehtivätkin kaikkialle.  Materiaaleja sen sijaan on mietitty. Valkoisesta nahkasohvasta on helppo pyyhkäistä tahrat rätillä ja keittiön puupöytä sietää kolhuja.

-Koti on tehty elämistä varten, kestävä laminaatti ei säikähdä pikkuautoja tai potkumopoja, maalatut seinätkin on helppo puhdistaa pyyhkimällä.

IMG_9688

IMG_9319

IMG_9537

KOTONA ON HYVÄ OLLA

Pienten lasten kanssa koti on paikka, jossa jokainen saa olla oma itsensä, tärkeintä Lauriloiden mielestä on, että kodin seinien sisältä löytyy paljon rakkautta, muut asiat tulevat vasta sen jälkeen.

Mutta nyt, pullat ovat paistuneet, joten kerätään askartelut kuivumaan ja aletaan välipalalle!

IMG_9566