Jukkatalon Aina -messukohteen upeaa sisustusta ovat olleet mahdollistamassa ihanat yhteistyökumppanimme. Tämä koti on täynnä mitä kauniimpia ja mielenkiintoisempia sisustuselementtejä ja taidetta. Kasvien runsaus ja sisustuksen kauniit värit tekevät kodista herkullisen ja houkuttelevan. Tutustu yhteistyökumppaneihimme!

 

NIIMAAR

Jukkatalon Aina –asuntomessukohteen keittiöstä löytyy tunnetun suomalaisen muotoilijan Harri Koskisen suunnittelemat Ecosmol kierrätyskalusteet. Kuivat jätteet kuten lasi, muovi, kartonki, paperi ja metalli voidaan lajitella paitsi helposti – myös tyylikkäästi. Ecosmol on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista.

Lue lisää ja kierrätä tyylikkäästi: https://niimaar.com/fi/

   

 

VOIMASULKA DESIGN / Hannele Jokiranta

Makrameella tarkoitetaan käsityötekniikka, jossa solmuja hyödyntämällä saadaan valmistettua pintoja ja koristeellisia käsitöitä. Voimasulan upeat seinävaatteet ja kukka-amppelit tuovat messukodin sisustukseen lämminhenkisyyttä ja yksilöllisyyttä. Tutustu Voimasulkaan Facebookissa @solmujentaikaa ja Instagramissa @voimasulka_feel_design.

   

 

RUUSUPUU

Messutalon sisustuksen yksi keskeisimmistä elementeistä on runsaat viherkasvit. Ne tuovat kotiin lämpöä, elävöittävät sisustusta ja ovat ilo silmälle. Kasvit voivat myös rauhoittaa – aivan kuten mieli lepää metsän siimeksessä. Jukkatalon Ainan viherkasvit ja leikkokukat ovat Kouvolalaisesta Ruusupuu kukkakaupasta. Ruusupuun valikoimasta löytyvät kauniit leikkokukat, ihastuttava viherhuone viherkasveineen ja ruukkuineen sekä pieniä sisustustuotteita ja paikallisia herkkuja. Tutustu Ruusupuuhun:

instassa @ruusupuu_kouvola
facessa @KukkakauppaRuusupuu
ja netissä https://ruusupuukouvola.fi/

 

STEMMA
Messutalon upeat huonekalut on valittu pääosin Stemmasta. Stemmalla on yli 40 myymälää ympäri Suomea ja suurin osa mallistosta on Stemman omaa yksinmyyntimallistoa, jota ei löydy muista huonekaluliikkeistä. Siksi Stemman kalusteilla saatiin toteutettua kohteeseen helposti upea, persoonallinen ja yksilöllinen tyyli.

Tutustu stemman laajaan valikoimaan: www.stemma.fi

 

STEMMA / MATTOKYMPPI OY
Jukkatalon Aina messukodin olohuonetta, makuuhuonetta ja vaarin huonetta sisustavat Mattokympin näyttävät matot. Mattokymppi tarjoaa monipuolistesti valmismattoja, mutta myös mittatilausmattoja ja suunnittelupalvelua. Tilausmallistosta löytyy vaihtoehtoja moderniin, perinteiseen, skandinaaviseen tai rohkeaan tyyliin.

Tutustu Mattokympin upeisiin mattoihin ja ratkaisuihin: www.mattokymppi.fi

 

 

LASTENHUONE.FI

@Lastenhuone.fi on perustettu lastenhuoneiden sisustamiseen erikoistunut suomalainen perheyritys. Tuotevalikoima koostuu erittäin monipuolisesta valikoimasta korkealaatuisia tuotteita, joilla on on helppo sisustaa koko lastenhuone aina vauvasta teini-ikään saakka!

Valikoimasta löydät yhteensopivat huonekalut, matot, kankaat, valaisimet, tapetit, seinätarrat, lelut, design -tuotteet eri merkeiltä kuten HAY, Ferm Living, Design Letters…
Tutustu upeisiin tuotteisiin nettikaupassa tai Espoon Suomenojan myymälässä. Lisää inspiraatiota sekä tietoa tuotteista ja uutuuksista Instagramissa ja Facebookissa @lastenhuone.fi

 

COBELLO

Kouvolan Jukkatalon Aina -asuntomessukohteen kauniit piensisustustuotteet, kuten korit ja koristetyynyt on hankittu Cobellosta. Myös upeat valaisimet, sivupöydät ja eteisen betonipenkki ovat Cobellon valikoimasta. Cobello käsittää raikkaan ja tyylikkään Sisustus ja Lifestyle kokonaisuuden. Cobello sisustustalot sijaitsevat Espoon Suomenojalla ja Vantaan Petikossa. Seuraa Cobelloa sosiaalisessa mediassa @cobellolifestyle ja tutustu tuotevalikoimaan www.cobello.fi.