Jukkatalon Jalavassa vallitsee aktiivisen arjen ja seesteisen lepopaikan balanssi. Rakkaus luontoon huokuu niin kodin puurungon väristä, sisustusvalinnoista kuin sijainnista upealla rantatontilla.

Yksikerroksisen, 117-neliöisen Jalavan pohjaratkaisu on todella toimiva: kaikki kolme makuuhuonetta sijoittuvat samalle seinustalle, joten ne jättävät runsaasti tilaa yhdessäololle yhtenäisen keittiön ja olohuoneen puolella. Avaraan kodinhoitohuoneeseen on oma sisäänkäynti. Päivän päätteeksi voi nauttia vaahtokylvystä ja löylyistä kauniin tunnelmallisissa pesutiloissa.

Myös sisustus on arvokkaan naturellia – pellavaa, villaa ja kiveä on materiaaleissa paljon. Rauhallinen sävymaailma luo kaikkiin tiloihin hillityn ja viihtyisän tunnelman. Harkitusti annosteltu musta tehosteväri tuo kokonaisuuteen ryhdikästä kontrastia.

Asuntomessujen ajan talossa asuu kolmihenkinen esimerkkiperhe, joka viettää liikkuvaista elämää harrastaen ja reissaten; perheen tutkija-isän työmatkat vievät ajoittain koko perheen ulkomaan komennukselle. Perheen äiti työskentelee HR-asiantuntijana ja vapaa-ajallaan satsaa erityisesti hyvinvointiin.

Luonnollinen, ajaton, käytännöllinen ja kaunis – sellainen on Jukkatalon Jalava.