Osa 2 – Sisustus

Jalavan sisustus on arvokkaan naturellia – pellavaa, villaa ja kiveä on materiaaleissa paljon. Rauhallinen sävymaailma luo kaikkiin tiloihin hillityn ja viihtyisän tunnelman. Harkitusti annosteltu musta tehosteväri tuo kokonaisuuteen ryhdikästä kontrastia.

Olohuoneen pehmeältä HT Collectionin Air 100 -sohvalta voi ihastella Lohjanjärven maisemia. Takana näkyvän Petra-keittiöiden kaapiston sävy Cappucino vaihtaa hieman väriään päivänvalon mukaan ja onkin ihastuttanut jo monia kiinnostuneita silmäpareja. Se tuo myös hempeää lämpöä valkoisen rinnalle.

Eteisen ja olohuoneen erottaa toisistaan upea Tähtiportaiden puurimaseinä, joka on samalla sekä näyttävä että kevyen hengittävä. Kaunis Gre Bianco -kivijäljitelmälaatta löytyy eteisen lisäksi kodin molemmista wc:stä sekä kylpyhuoneesta, jossa se jatkuu seinälle saakka.

Jalavan ruokapöytään on katettu Maanantaikeramiikan saviastiasto, joka ihastuttaa herkkyydellään ja luonnollisuudellaan.

Vanhempien makuuhuoneessa sängynpäätyä koristaa kuivakukkakranssi, joka on Johanna Tuomisen käsialaa. Tämän alla voi nähdä vain kauniita unia!

5-vuotiaan tytön huoneessa on irroteltu mm. suloisella seinien sävyllä, joka on Tikkurilan X420 Neito. Leopardi-villamaton päällä leikit sujuvat mukavasti.

Kylpyhuoneessa vallitsee seesteinen spa-tunnelma. Lattialaatan jatkuminen seinälle saakka luo tilantuntua ja rauhallisuutta.  Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa ja sointuvat kauniisti harmaan ja mustan sävyihin. Mikä olisikaan parempaa kuin pulahtaa pitkän päivän päätteeksi vaahtokylpyyn Svedbergsin Ume -kylpyammeeseen!

Koe Jalavan tunnelma paikanpäällä 9.7.-8.8. Lohjan Asuntomessuilla! Kohdenumeromme on 13.