Osa 1/5

Kuinka monta ihmistä
tarvitaan pystyttämään Voiman koti?

Voiman perheen koti valmistuu Porin Asuntomessuille, nyt pääsette mukaan seuraamaan rakennusvaiheita kohti valmista kotia!

Talon pystytyspäivänä lokakuussa 2017 Voiman kodin tontilla häärii nosturinkuljettajan lisäksi neljä pystyttäjää, jotka asentavat nosturin nostamia elementtejä paikoilleen viidentoista vuoden pystytyskokemuksella.


Kaksikerroksisen kodin seinät nousevat päivässä ja kolmantena päivänä asennetaan jo talon katolle aluskatetta. Isojen elementtien asennus tehdään millien tarkkuudella, joten vakaat kädet ovat ehdoton vaatimus korkealla työskenteleville. Jukkatalon elementit valmistetaan kuivassa ja lämpimässä tehdashallissa ja tontille ne saapuvat pystytyspäivänä.


Työmaata johtaa Porin myyntiedustajamme, rakennusinsinööri ja tämän projektin valvoja Sari Uusitalo. Tänään hän pääsee auttamaan myös talon pystytyksessä. – Pystytyspäivässä on joka kerta jotakin juhlallista, kun talounelma viimein konkretisoituu Sari toteaa.

Suunnittelun tuloksena paras pohjaratkaisu nelihenkiselle perheelle muodostui riittävistä oleskelutiloista, tehokkaista kodinhoitotiloista ja sopivasta ripauksesta omaa rauhaa jokaiselle perheenjäsenelle.
Katso Voiman kodin pohjakuva tästä

Messutaloon muuttava kuvitteellinen Voiman perhe on saanut inspiraationsa ihan tavallisesta suomalaisesta perheestä, ehkäpä juuri samanlaisesta kuin omasi!