Controller, Pyhäntä tai Oulu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2020 oli 56,4 miljoonaa euroa.

 

Haemme nyt CONTROLLERIA Pyhännälle tai Ouluun opintovapaan sijaisuuteen. Kyseessä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus ajalle 1.8.2021 -31.8.2022.

Controllerina toimit konsernin talousjohtajan ohjauksessa ja vastaat itsenäisellä työotteella Jukkatalon talousprosesseista. Vastuullasi on yhtiön kuukausi-, kvartaali- ja vuosituloksen laatiminen yhdessä talousjohtajan ja kirjanpitotiimin kanssa. Lisäksi vastaat kuukausittaisesta talousraportoinnista raporttien laatimisen osalta. Osallistut budjetointiprosessiin ja vastaat ennusteiden päivittämisestä. Tuet johtoryhmää ja muuta organisaatiota muissa talouteen ja hallintoon liittyvissä asioissa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. KTM tai tradenomi)
  • Aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, ei välttämätön
  • Talouden ja kirjanpidon ymmärrystä
  • Vahvaa Excel osaamista ja monipuolista tietoteknistä osaamista
  • Analyyttisyyttä ja tarkkaa työskentelyotetta
  • Hyvää paineensietokykyä sekä joustavuutta
  • Tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • Aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin

Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden hankkia kokemusta ja kartuttaa osaamista controller-tehtävistä innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Olemme vakaa ja vastuullinen työnantajan, joka pitää työntekijöistään huolta. Saat mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn, ammattitaitoisen tiimin tuen sekä monipuolisia haasteita.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 13.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen niina.pellikka@jukkatalo.fi. Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa controller
Niina Pellikka
p. 040 763 6677
niina.pellikka@jukkatalo.fi.