LVI-asentaja, Uusimaa

Jukkatalo rakentaa koteja 53 vuoden kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Olemme Suomen luotetuin talopakettimerkki jo 13. kerran peräkkäin, mikä kertoo tekemisemme varmuudesta ja laadusta. Haluamme tarjota ylivertaisen asiakaskokemuksen jokaiselle rakentajalle, minkä varmistamme ammattitaitoisella, sitoutuneella ja yhteen hiileen puhaltavalla henkilöstöllämme. Panostamme jukkatalolaisten hyvinvointiin monipuolisin henkilöstöeduin, joita ovat mm. työsuhdepyörä, Epassi sekä valikoima hyvinvointia tukevia tuotteita. Meillä teet merkityksellistä työtä, mukavien työkavereiden tuella. Tule kanssamme rakentamaan mielenrauhaa ja luottamusta!

Jukkatalo on osa PRT-Forest -konsernia. Liikevaihtomme oli vuonna 2020 noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme LVI-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Uudellemaalle. Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-asennustyöt.

Edellytämme LVI-asentajan tutkintoa, kokemusta rakennusten LVI-asennustöistä ja taloteknisten suunnitelmien lukutaitoa. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen ja pystyt itsenäiseen työhön.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Työt tehdään muuttovalmistyömailla, työn alkamisaika on sovittavissa.

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jaakko.parkkila@jukkatalo.fi 28.1.2021 mennessä. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talotekniikan työpäällikkö Jaakko Parkkila p. 040 5843 219.