Liiketoiminnan kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen

LVI-suunnittelijaa

 

Tehtäviisi kuuluvat pientalojen LVI-suunnittelu ja -massoittelu yhteistyössä muiden suunnittelijoiden ja työnjohdon kanssa. Työpisteesi sijaitsee Oulunsalon toimistollamme.

Odotamme sinulta LVI-insinöörin koulutusta ja aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, työmaakokemus on eduksi. Työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, sinulla on hyvät tiimityöskentelytaidot ja omaat positiivisen asenteen. CADS-suunnitteluohjelman tuntemus luetaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa työporukassa. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla kasvavassa yhtiössä sekä konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä hakemuksesi ja liitä mukaan cv:si sekä palkkatoiveesi 31.8.2019 mennessä osoitteeseen samuli.lehtola@jukkatalo.fi. Toimi nopeasti sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat LVI-suunnittelija Samuli Lehtola 020 770 7123 tai rakentamispäällikkö Marko Mikkola 020 770 7189.