Rakennussuunnittelija

Tule mukaan huipputiimiimme!

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä ja vakaa työnantaja rakennusalalla. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi.

Liiketoimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen RAKENNUSSUUNNITTELIJAA. Tehtäviisi kuuluvat pääsääntöisesti pientalojen luonnos- ja pääkuvasuunnittelu.

Edellytämme sinulta rakennusarkkitehdin tai -insinöörin koulutusta.  Olet työssäsi oma-aloitteinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen. Vertex BD -osaaminen sekä pätevyys toimia vaativissa hankkeissa rakennussuunnittelijan roolissa katsotaan eduksi.

Tarjoamme haastavia, vaihtelevia ja mielenkiintoisia tehtäviä kehittyvässä työympäristössä. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa puhallamme yhteen hiileen.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Pyhännällä ja Vantaalla. Työtehtäviä on mahdollista hoitaa myös etäyhteyksien päästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jenni Riikonen p. +358 40 574 8938

Lähetä hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen jenni.riikonen@jukkatalo.fi viimeistään 28.2.2021. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.