Sisustustimpuri, Uusimaa

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme SISUSTUSTIMPURIA Uudenmaan alueelle hoitamaan Jukkatalojen rakennustyömaiden viimeistelytöitä ja vuosikorjauksia.

Tehtävään kuuluu projektien viimeistely luovutuskuntoon ja vuosikorjauksien hoitaminen. Olet kiinnostunut puurakentamisesta ja tunnet rakentamisen eri työvaiheet. Kannat vastuun omasta työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.kupari@jukkatalo.fi  viimeistään 28.2.2021. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen Rakentamispäällikkö Hannu Kupari p. 040 5424 951.