Talotekniikan työpäällikkö, Pääkaupunkiseutu

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2019 oli noin 60 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme kasvaessa haemme TALOTEKNIIKAN TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaiden talotekniikan asennuksista.

Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti sekä ohjaat, valvot ja vastaat talotekniikan asentajien työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden talotekniikan kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä alueellinen asennusverkosto on vahva etu. Sinulla on alan soveltuva koulutus sähkö- tai LVI-puolelta, kokemusta talotekniikan esimiestyöstä tai tunnet talotekniikan eri työvaiheet ja olet kiinnostunut ottamaan lisää vastuuta. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät yhteistyötaidot. Tässä tehtävässä eduksi luetaan hyvä tietokoneen ja ohjelmistojenkäyttö kuten esimerkiksi IFS, Talosofta ja PowerBI. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Olemme vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään aidosti hyvää huolta. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hannu.kupari@jukkatalo.fi  viimeistään 28.2.2021. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Suomen rakentamispäällikkö Hannu Kupari p. 0405424951.