Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 51-vuotias Jukkatalo on valittu jo yksitoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talomerkiksi. Olemme osa PRT-Forest -konsernia, jonka liikevaihto v. 2018 oli 139 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on noin 550.

Haemme TALOTEKNIIKAN TYÖPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Jukkatalojen rakennustyömaiden talotekniikan asennuksista. Tehtävässä vastaat projektin etenemisestä aikataulun mukaisesti, ohjaat, valvot ja vastaat talotekniikan asentajien työpanoksesta. Vastuullesi kuuluvat myös työmaiden talotekniikan kustannusten hallinta sekä aktiivinen yhteistyö asiakkaiden, palvelutoimittajien, suunnittelijoiden kanssa. Hyvä valtakunnallinen asennusverkosto on vahva etu. Toimipaikkasi voi olla Vantaa tai Oulu.

Sinulla on soveltuva alan koulutus, kokemusta talotekniikan esimiestyöstä tai tunnet talotekniikan eri työvaiheet ja olet kiinnostunut ottamaan lisää vastuuta. Kannat vastuun omasta ja alaistesi tekemästä työstä, omaat positiivisen ja joustavan asenteen sekä hyvät työyhteisötaidot. Tässä tehtävässä eduksi luetaan hyvä tietotekninen osaaminen ja ohjelmistojen käyttö kuten esimerkiksi IFS, Talosofta ja PowerBI. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista sekä oman auton käyttöä.

Tarjoamme mahdollisuuden itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn sekä monipuolisia haasteita. Olemme vastuullinen työnantaja, joka pitää työntekijöistään aidosti hyvää huolta. Ahkeralle tekijälle on vakituinen työpaikka tarjolla konsernissa, joka on yksi johtavista suomalaisista puurakentamisen toimijoista.

Lähetä vapaamuotoinen hakemukseksi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen marko.mikkola@jukkatalo.fi viimeistään 31.1.2020 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Talotekniikan rakentamispäällikkö Marko Mikkola p. 0406300033.