Tuotepäällikkö

Jukkatalo on yksi Suomen tunnetuimmista talomerkeistä. 53-vuotias Jukkatalo on valittu jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen luotetuimmaksi talopakettimerkiksi. Olemme osa vakavaraista PRT-Forest -konsernia. Jukkatalon liikevaihto vuonna 2020 oli 56,4 miljoonaa euroa.

Harvoin tarjolla! Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ Oulun tai Pyhännän toimistollemme. Voit työskennellä joustavasti myös kotoa käsin.

Tuotepäällikkönä vastaat Jukkatalon tuotevalikoimasta yhdessä tuotehallintatiimin kanssa. Myös toimittajayhteistyöt, uusien tuotteiden lanseeraaminen sekä tuotetuen tarjoaminen ovat olennainen osa työtäsi. Sinulta onnistuu luontevasti myös tuoteideointi, kilpailuttaminen ja sopimusneuvottelut. Teet innostuneesti yhteistyötä sekä toimittajien että koko organisaation kanssa, itsenäisellä ja aktiivisella otteella.

Edellytämme sinulta rakennusalan tuntemusta ja kokemusta osto- tai hankintatehtävistä. Omasta puolestamme voimme luvata vakituisen vastuutehtävän yhdessä Suomen johtavista talomerkeistä, kannustavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä kasvumme mukana.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Lasse Limma, p. 040 866 7172.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen lasse.limma@jukkatalo.fi viimeistään 13.6.2021.