Hirsijukka - Huoleton matka kestävään kotiin

Ikiomasta hirsikodista haaveilevalle mainio valinta on Hirsijukka. Saat sen muuttovalmiina, avaimet käteen -toimituksena tai halutessasi tehdä osan työstä itse ja valita sisusta itse -toimitussisällön. Hirsijukka on kestävä, kaunis ja kotimainen hirsitalo, joka kestää seuraavallekin sukupolvelle.

Paras rakenne

Paras rakenne

Kokenein talotoimittaja kohtaa hirsitegnologian huipun! Hirsijukka-rakenteemme on kotimaista laatua ja hirsiteknologian huippua: Kontiotuotteen SmartLog™ on markkinoiden edistyksellisin painumaton hirsi.

Tutustu hirsirakenteeseen

Paras rakenne

Tiukkasyinen, suuren sydänpuuosuuden omaava hirsi on vuosisatojen saatossa osoittautunut ylivoimaiseksi rakennusmateriaaliksi.

Hirren koko on parhaaksi vaihtoehdoksi käytännössä todettu 205 x 275 mm.

Hirsijukka on saatavilla tyylikkäällä jiirinurkka -vaihtoehdolla.

Moderni hirsitalo tarjoaa arkeen nykypäivän mukavuudet pitkien perinteiden kartuttamalla varmuudella.

Ekologinen valinta

Ekologinen valinta

Hirsi istuu erinomaisesti ekologisen asumisen arvoihin, sillä se on uusiutuva ja luonnonkiven ohella ainoa sataprosenttinen luonnonmateriaali. Massiivinen hirsiseinä tasaa tehokkaasti sisätilan kosteuden vaihteluja imemällä kosteutta ja päästämällä sitä takaisin sisäilman kuivuessa. Näin hengittävä hirsiseinä parantaa sisäilmaa ja sen myötä kodin viihtyisyyttä. Siksi hirsitalo onkin myös allergia- ja astmaystävällinen valinta.

Ekologinen valinta

Hirsikoti yhdellä sopimuksella

Hirsikoti yhdellä sopimuksella

Talonrakennusprojektiin kuuluu kymmeniä eri työvaiheita, mutta Muuttovalmiin Hirsijukan valmistuessa sinun ei tarvitse huolehtia, tuleeko kaikki osa-alueet huomioitua ja miten työvaiheet toisiinsa limittyvät. Saat kaiken yhdellä sopimuksella, ja tarkoin valitut ammattilaisemme vastaavat projektista tehtaalta pystytykseen ja kiintokalusteista talotekniikan viimeistelyyn.

Tutustu toimitussisältöihin

Hirsikoti yhdellä sopimuksella

Parhaat työkalut rakentamisen tukena

Parhaat työkalut rakentamisen tukena

Me haluamme mahdollistaa sen, että rakennusprojektisi on mahdollisimman sujuva. Tiedät mitä milloinkin tapahtuu, milloin päätöskiä tulee projektin aikana tehdä ja kuinka työtehtävät ja vastuut jakautuvat. Siksi olemme kehittäneet asikkaidemme kanssa parhaat työkalut ja toimintatavat, jotta omakotitalon rakentaminen olisi mahdollista kaikille.

Tutustu työkaluihin

Parhaat työkalut rakentamisen tukena

Tilaa Hirsijukka esite

Tilaa Hirsijukka esite

Tutustu uuteen, muuttovalmiiseen hirsimallistoon.

Tilaa esite tästä