Meidän muuttovalmis hirsitalo todella on Muuttovalmis

Valtaosa Hirsijukka-kodeista rakennetaan huippuunsa hiotulla Muuttovalmis-toimitussisällöllä. Jos se on myös sinun valintasi, saat valmiin kodin avaimet käteen yhdeksän kuukauden kuluttua talotilauksesta. Jos haluat osallistua kotisi rakentamiseen enemmän, kannattaa sinun valita toimitussisällöksi Sisusta itse.

Kerro meille toiveistasi, tontistasi, aikataulustasi ja budjetistasi, niin teemme luonnoksen ja tarjouksen uudesta kodistasi.

Muuttovalmis

Muuttovalmis

Tämä on taatusti suorin tie uuteen kotiin! Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme hirsikotisi muuttovalmiiksi asti. Ammattilaiset hoitavat rakentamisen, ja saat toiveidesi mukaisen kodin ilman aiempaa rakennuskokemusta.

Laadimme tarkan aikataulun ja budjetin, jotka myös pitävät. Laajaan palveluumme kuuluu muun muassa sisustuspalvelu, joka auttaa sinua ikioman kotisi sisustusratkaisuissa. Siksi Muuttovalmis Hirsijukka.

Tutustu tarkemmin

Muuttovalmis

Sisusta itse

Sisusta itse

Teemme talon viimeistä pintaa vaille valmiiksi. Oman käden jälki näkyy kodin pinnoissa, ja sinä saat luoda kodin ilmeen inspiroivine sisustuksineen.

Me teemme raskaimmat työt puolestasi, joten työmääräsi on kohtuullinen, mutta voit vaikuttaa budjettiin työpanoksellasi. Siksi Jukkatalon Sisusta itse.

Tutustu tarkemmin

Sisusta itse

Tuumasta toimeen

Sinun ensimmäinen tehtäväsi on haaveilu, valitsitpa minkä toimitussisällön tahansa! Mieti unelmiesi kotia eri näkökulmista, puntaroi nykyisen kodin hyviä ja heikompia ominaisuuksia ja käy taloesittelyissä tutustumassa valmiisiin kohteisiimme.

Kerro meille toiveesi, aikataulusi ja budjettisi. Kerro meille myös tontistasi – sillä on merkittävä rooli talomallin valinnassa. Tontti, asemakaava ja rakennustapaohje vaikuttavat muun muassa kerroslukuun, neliömäärään, ulkopinnan värivalintaan ja katon malliin.

Kun olemme kuulleet toiveesi, teemme luonnoksen ja tarjouksen uudesta kodista. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen tehdään kaupat, ja asiakasvastaavamme on yhteydessä, kun tilauksesi saapuu tehtaalle.

Näin rakennusprojekti pyörähtää käyntiin! Omajukka-palvelun avulla huolehdimme, että
olet koko projektin ajan tilanteen tasalla siitä, miten kotisi rakentaminen etenee.