Suunnittele unelmiesi koti

Unelmien kodin suunnittelussa saa olla luova.
Suunnittele kokonaan oma talomallisi tai
muokkaa nykyisiä paremmin sopivaksi!

Oma talomalli

Oma talomalli

Onko sinulla mielessä uniikki talo, jota ei ole vielä syntynytkään? Voit hahmotella tulostettavalle suunnittelupohjalle (PDF) luonnoksen talostasi ja tuoda sen Jukkatalon edustajalle. Asiantuntijamme suunnittelevat sen pohjalta juuri teidän tarpeisiin tehdyn kodin – veloituksetta. Unelmiesi kodin suunnittelu ei vielä sido sinua mihinkään mutta tekee näkyväksi sen, millaisessa talossa juuri te viihtyisitte parhaiten.

Lataa PDF-suunnittelupohja tästä

Muokkaa talon pohjaa

Löysitkö talomallin, joka on lähes täydellinen – pienin muutoksin. Käännä, venytä, pidennä, poista seiniä tai siirrä huoneiden paikkoja valitsemaasi talomallin pohjaan. Voit tulostaa pohjakuvan ja käyttää vaikka voipaperia apuna pohjan uudelleen suunnitteluun. Me teemme sinulle luonnoksesi pohjalta puhtaaksipiirretyn talomallin. Lopputuloksena on hyvin suunniteltu ja juuri teille muokattu koti!

Klassinen

Klassinen

Perinteinen

Perinteinen

Moderni

Moderni

Valitse julkisivun tyyli

Kaikkiin Jukkatalojen kymmeniin eri pohjaratkaisuihin voit valita mieleisesi julkisivutyylin. Huomaathan, kuinka sama pohja sopii erinomaisesti erilaisiin ympäristöihin.

Tutustu talomallistoon

Murtoharjakatto

Murtoharjakatto

Harjakatto

Harjakatto

Pulpetti

Pulpetti

Tasa + Pulpetti

Tasa + Pulpetti

Valitse katon muoto

Katon muodolla on iso vaikutus talon julkisivun ilmeeseen. Valitse millainen kattomuoto on sinun kotiisi parhaiten sopiva: Murtoharjakatto, harjakatto, pulpetti tai yhdistetty tasa-ja pulpettikatto. Kaikkiin talomalleihimme voit vaihtaa kaavamääräyksiin sopivan kattomallin.

Katso mallikuvia

Valitse valmis talo

Voit aina päätyä valitsemaan myös täysin valmiiksi suunnitellun talomallin luottaen siihen, että Jukkatalon yli 30 000 talon kokemus näkyy kotisi toimivuudessa. Tutustu laajaan talomallistoomme, merkitse suosikkimallisi sydämellä ja lähetä ne talteen omaan sähköpostiisi. Voit lähettää suosikkisi myös myyjällemme tarjouksen laskentaa varten. Iloa oman talomallin etsintään!

Tutustu mallistoon