JUKKA-RAKSALLA – Miksi valitsimme Jukkatalon?

Jokainen rakennusprojekti on omannäköisensä kokonaisuus. Osa löytää tulevan kotinsa mallistosta, osa luonnostelee unelmiaan ruutupaperille. On useamman kodin verran rakentamiskokemusta tai ei vielä yhtään. Meille jukkatalolaisille on tärkeää kuulla asiakkaidemme fiiliksistä matkan varrella – olivatpa lähtökohdat mitkä tahansa. Seuraamme somessa aktiivisesti rakentajiemme kuulumisia ja haluammekin nyt koota tunnelmia eri puolilta Suomea myös blogimme puolelle.

Jukka-raksalla -sarjassa seurataan aina kolmen kuukauden ajan rakentajaperhettä suunnittelusta muuton jälkeisiin fiiliksiin saakka. Uusi blogiteksti julkaistaan viikoittain ja sarjaa voi seurata myös kyseisen rakentajan Instagramista.

 

Ensimmäinen Jukka-raksalla -perhe tulee Oulusta. Ensirakentajat odottavat jo innolla kauniin, skandinaavisen lato-talon valmistumista. Tumma julkisivu suurilla ikkunoilla on herättänyt  valtavasti ihastusta! Kesäkuun aikana kuulemme lisää suunnitteluvaiheista ja inspiraation löytymisestä omaan kotiin.

”Tästä pyörähtää käyntiin meidän perheen Jukka-raksalla tarina! Teimme jo rakennusaikaa edeltävänä vuonna taustatutkimusta eri talotoimittajista ja tiesimme, että Jukkatalolla voisi olla meidän toiveisiimme sopivia ratkaisuja. Meillä oli siis jo heti projektin alkumetreillä selvää, että Jukkatalolta tulemme pyytämään talopakettitarjouksen muuttovalmiista kodista.”

 

”Lopulta jäljelle jäi pari vaihtoehtoa mistä valita, mutta meidät vakuutti Jukkatalon toimitussisällön laajuus sekä mahdollisuus räätälöidä täysin meidän näköinen koti. Lisäksi luotettava mielikuva ja pitkä kokemus saivat meidät valitsemaan juuri Jukkatalon. Eikä myöskään myyjän ammattitaito ja asiantuntemus sekä halu toteuttaa pienimmät toiveemme jäänyt meiltä huomaamatta!”

 

”Muuttovalmis Jukkatalo on meille täydellinen valinta🖤”

Oululaisperheen projektin voit ottaa seurantaan myös Riikan Instagram-tililtä: @scandibutcozy.