Avoimuus, asiakaspalvelu ja laatu - niistä on kaikki Jukkatalot tehty

Olemme rakentaneet suomalaisia koteja yli puoli vuosisataa. Vuosikymmenten saatossa niin rakentamisen tekniikka kuin asiakkaidemme tarpeet ovat toki muuttuneet, mutta toimintamme kulmakivet ovat pysyneet samoina. Ne ovat raaka-aineiden korkea taso, asiakkaan toiveiden huomiointi ja aina ajantasainen ammattitaito.

Jukkatalo tarjoaa laajan valikoiman valmiita talomalleja, jotka ovat muokattavissa asiakaan tarpeiden mukaan. Joustava toimitussisältö ja asiantunteva palvelu takaavat, että kotisi on yksilöllinen ja juuri sinun tarpeisiisi sopiva.

Kodinrakennusprojektit voi jakaa karkeasti kolmeen vaiheeseen: suunnittelu, rakentaminen ja viimeistely. Me huolehdimme siitä, että vaiheet nivoutuvat saumattomasti yhteen, ja että asiakkaamme tietää, missä milloinkin mennään.

Nykyaikainen talotehdas

Nykyaikainen talotehdas

Jukkatalon tuotantoon investoidaan ja sitä kehitetään jatkuvasti, jotta se vastaisi tulevaisuuden vaatimuksiin jo tänään. Nykyaikaisessa tehtaassa monet työvaiheet on automatisoitu, jotta voidaan taata millintarkka lopputulos. Samassa tehtaassa tehdään yhtä aikaa taloelementtien kanssa myös kattoelementit ja -ristikot. Tämä takaa hyvän ja yhteensopivan laadun. Se näkyy myös myönteisesti hintalapussa, sillä saamme kuljetuskulut minimiin, kun kaikki talon elementit lähtevät tontille samasta osoitteesta.

Jukkatalo on hyvin omavarainen yhtiö sekä toiminnallisesti että taloudellisesti. Kun koko suunnitteluketju talotekniikan suunnittelua myöten on omissa käsissä, varmistetaan suunnitelmien yhteensopivuus ja oikea-aikaisuus.

Tutustu talotehtaaseen

Nykyaikainen talotehdas

Jukkatalon tehdas sijaitsee Pyhännällä, Pohjois-Pohjanmaalla. Nykyaikainen tehdas tarjoaa puitteet laadusta tinkimättömään tuotantoon, joka mahdollistaa elementtien yhteensopivuuden millintarkasti. Seinäelementit rakennetaan ikkunan ympärille ja villat asetellaan huolellisesti paikalleen.

Elementteihin valmiiksi asennetut nostoliinat mahdollistavat seinien turvallisen käsittelyn ja pystytyksen runkoa vahongoittamatta.

Elementit valmistetaan kuivissa sisätiloissa. Nykyaikaiset koneet ja laitteet sekä ammattitaitoinen henkilöstö takaavat Jukkatalon laadun.

Kaikki elementit suojataan erikseen muoveilla kuljetusta varten niin, että ne pystyvät säältä suojassa myös koko pystytyksen ajan.

Kaikki tontille kuljetettavat yksittäissuojatut elementit suojataan vielä kertaalleen, kun ne lastataan rahtia varten. Laadusta emme tingi tässäkään asiassa.

Luotettavin talopakettimerkki

Luotettavin talopakettimerkki

Jo 13. kerran peräkkäin Jukkatalo on Suomen luotetuin talopakettimerkki. Arvonimi tekee nöyräksi ja kiitolliseksi, eikä vain siksi, että se on saavutusta pitkästä ja määrätietoisesta työstä vaan myös siksi, että sen ovat Jukkatalolle myöntäneet tyytyväiset asiakkaat. Me Jukkatalolla uskomme, että luottamus pitää ansaita – hyvillä teoilla, korkealla laadulla ja ylivoimaisella palvelulla. Jukkatalolla se tarkoittaa aina asiakkaiden pienimpienkin toiveiden toteuttamista, tinkimätöntä laatua, toimivia rakenneratkaisuja, kodikasta asumisviihtyvyyttä.

 

Luotettavin talopakettimerkki

Muunneltavuus

Muunneltavuus

Kaikki talomallit ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Voit muokata pohjaa, huonekorkeutta, valita katon muodon ja seinän rakenteen. Mikäli haluat toteuttaa ihan oman mallin, suunnittelemme sen kanssasi veloituksetta. Toimitussisällöistä voit valita Muuttovalmiin, Sisusta itse tai Talopaketin. Voit myös räätälöidä toimitussisällön sinulle sopivaksi Jukka-edustajasi kanssa. Olipa valintasi mikä tahansa, autamme sinua saamaan toiveet ja ajatukset ensin paperille ja lopulta kodiksesi.

Tutustu toimitussisältöihin

Lue lisää talon muunneltavuudesta

Tutustu seinärakenteisiin

Muunneltavuus

Parhaat työkalut rakentamisen tukena

Parhaat työkalut rakentamisen tukena

Me haluamme mahdollistaa sen, että rakennusprojektisi on mahdollisimman sujuva. Tiedät mitä milloinkin tapahtuu, milloin päätöksiä tulee projektin aikana tehdä ja kuinka työtehtävät ja vastuut jakautuvat. Siksi olemme kehittäneet asiakkaidemme kanssa parhaat työkalut ja toimintatavat, jotta omakotitalon rakentaminen olisi mahdollista kaikille.

Tutustu työkaluihin

Parhaat työkalut rakentamisen tukena

Tietoa omakotitalon rakentamisesta

Tietoa omakotitalon rakentamisesta

Omakotitalon rakentaminen voi herättää paljon epävarmuutta ja kysymyksiä. Olemme keränneet blogiimme tietoa aiheista, jotka mietityttävät rakennusprojektin aloituksessa, kuten talonrakentamisen kustannusarvio ja budjetointi, talotoimittajan valinta ja talon sijoittaminen tontille. Jukkatalon toimintatapa on avoin ja rehellinen. Voit lukea ajatuksistamme blogeista liittyen rakentamisen eri aihealueisiin.

Tutustu blogeihin

Tietoa omakotitalon rakentamisesta