Parempaa huomenta!
EkoJukkatalojen eristeenä on 100% raikasta metsää.

Hengittävä ja ekologinen Jukkakoti

HYVÄ HENGITTÄÄ

Raikas ja lämmin sisäilma luovat elämälle hyvät lähtökohdat – on helppo hengittää, nukkua ja hoitaa arjen askareita. EkoJukka on aito puutalo, jossa luonnon hyvät ominaisuudet ovat sinua lähellä.

AITO PUUTALO

EkoJukkatalo on aito puutalo. Puupohjainen lämmöneriste tarjoaa monipuoliset ratkaisut tehokkaaseen ja kestävään eristämiseen. Lämmitätpä taloa talvella tai jäähdytät kesällä, hengittävät rakenteet toimivat ja kuivuvat turvallisesti molempiin suuntiin. EkoJukkatalossa asut kestävässä ja energiatehokkaassa kodissa.

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN

Ekovilla valmistetaan pääosin kierrätetystä puukuidusta hyödyntäen lukemaasi sanomalehteä! Eriste voidaan myös kierrättää käyttämällä se vaikkapa uudelleen eristeenä. Kun eristät metsän tuottamalla Ekovillalla, talosi eriste sitoo puukuidussa olevan hiilen käyttöiäkseen itseensä pienentäen osaltaan rakentamisenkin aiheuttamaa hiilijalanjälkeä.

YLÄPOHJAN ERISTÄMINEN

EkoJukka -puutalon yläpohjaeriste on puukuitua. Se on Suomen suosituinta pientalojen yläpohjaeristettä, puhallettavaa Ekovillaa. Ekovilla-ammattilainen asentaa yläpohjaeristeen tarkasti valmiiksi. Puhallettu eriste täyttää kattoristikoiden välit tiiviisti muodostaen yhtenäisen lämpimän eristevaipan. Eristeen alapuolella on kosteutta ohjaava ilmansulku. Näin koko yläpohja voi osallistua sisäilman kosteuden tasaamiseen luonnon omalla menetelmällä

ULKOSEINÄN ERISTÄMINEN

EkoJukka -puutalon puurungon välit on eristetty jämäkällä ja ekologisella Ekovillalevyllä. Ilmansulku on kosteutta ohjaava. Näin Ekovilla-eristeen puukuidut voivat osallistua sisäilman kosteuden tasaamiseen oikealla tavalla. Eristekerrosten väliin sijoitettu ilmansulku pysyy ehyenä esimerkiksi sähkörasioita asennettaessa. Kun huoneisiin valitaan höyryä läpäisevät, ”hengittävät” sisäverhousmateriaalit seinien eristerakenne pääsee parhaiten osallistumaan kodin sisäilman kosteuden tasaamiseen.

Näe Jukka kolmena!

Hirsijukka, Ekojukka ja Aitojukka. Kaikki muuttovalmiiksi rakennettuna.

Haluan tarjouksen/lisätietoa Jukkatalon seinärakenteistaRakennan:

Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:
Kirjoita halutessasi viesti: