Hengitä syvään, uusi Hirsijukka…


  • Pohjoisen tiukkasyinen puu
  • 100% uusiutuva materiaali
  • Luonnollisesti hengittävä

Hirsi sopii hyvin ekologisen ja luonnollisen asumisen arvoihin, sillä se on uusiutuva ja luonnonkiven ohella ainoa sataprosenttinen luonnonmateriaali. Hirren tiukkasyisyys ja suuri sydänpuu-osuus on osoittautunut vuosisatojen kuluessa ylivoimaiseksi rakennusmateriaaliksi.

Jukkatalon konsepti, Kontion hirret

Jukkatalon huippuunsa hiottu palvelukonsepti ja hirsitalojen markkinajohtaja Kontion hirsiosaaminen luovat timanttisen Hirsijukan. Asiakkaana saat helppoutta rakentamisessa ja kodin, jossa on hyvä hengittää.

TAATTU KONTIO -LAATU

Ajaton tyylikkyys, puun lämpimät värit ja terveelliset luonnonmateriaalit soveltuvat niin taajamaan kuin maaseutuasumiseenkin. Kun puurakentamisen perinne yhdistetään uusimpaan teknologiaan, syntyy käsite Kontiolaatu.

HIRSIJUKKA ON HELPPO VALINTA

Hirsijukka hyödyntää PRT-Forest konsernin tytäryhtiöiden osaamista parhaalla tavalla. Vahva Kontion hirsi ja Jukkatalon hiottu palvelukonsepti luovat laadukkaan hirsitalon, jossa on hyvä asua ja jonka rakentaminen on helpompaa.

Lohenpyrstönurkka voidaan toteuttaa joko nurkkalaudoilla tai ilman laudoitusta korostaen hirsirakenteen tyyliä ja kauneutta.

Hirsijukkatalot tehdään lamellihirrestä, jonka koko on 205 x 275 mm.

Näe Jukka kolmena!

Hirsijukka, Ekojukka ja Aitojukka. Kaikki muuttovalmiiksi rakennettuna.

Haluan tarjouksen/lisätietoa Jukkatalon seinärakenteistaRakennan:

Rakennuspaikkakunta/ -alue on tiedossa:
Kirjoita halutessasi viesti: