1.3 kk

Suunnittelu ja sopimukset

Uskalla unelmoida isoja! Tule taloesittelyyn tutustumaan valmiisiin kohteisiimme tai mieti unelmiesi koti omista toiveista lähtien.

Jukkamyyjän kanssa käytte läpi tarpeenne ja toiveenne uudesta kodista, jonka jälkeen Jukkatalo tekee kodistanne luonnoksen ja laskee tarjouksen.

Hyväksyttyänne tarjouksen tehdään kaupan. Tästä taloprojekti käynnistyy. Tehtaan asiakasvastaava soittaa teille kun tilauksenne saapuu tehtaalle. Kodistanne piirretään julkisivu ja pohjakuvat, jotka lähetetään teille rakennuslupahakemusta varten.

2.3 kk

Rakentaminen ja talotoimitus

Puiden kaataminen, pintamaan poisto, murskeet, salaojat ja sadevesiviemärit tehdään asiakkaan toimesta. Talon perustukset valetaan ja työpäällikkö pitää työmaalla aloituspalaverin. Asiakas hoitaa routa- ja vesieristykset, sokkelin sisä- ja ulkopuoliset täytöt sekä niihin tulevan tekniikan asennuksen.

Elementit valmistetaan Jukkatalon tehtaalla Pyhännällä, kuivissa sisätiloissa. Talopaketti saapuu, talo pystytetään säältä suojaan jopa päivässä ja tehdään sen jälkeen ulkoa valmiiksi. Talo tehdään lämmitysvalmiiksi, jonka jälkeen lattiaviemärit, eristeet ja lattialämmitys asennetaan. Lopuksi lattia valetaan.

3.3 kk

Rakentaminen ja talotoimitus

Väliseinärungot asennetaan, jonka jälkeen on sähköjohdotus ja ilmanvaihtotyöt. Tämän jälkeen seinät levytetään. Sisustustyöt toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Talotekniikan kalustus asennetaan, tekniikka säädetään ja mitataan.

Talo viimeistellään luovutuskuntoon ja Jukkatalo pitää taloesittelyn valmiissa kohteessa. Tämän jälkeen asukkaille annetaan talotekniikan käyttöopastus ja näin talo on valmis vastaanottamaan asukkaansa!

Muuttovalmistalon edut:

  • Helppous. Aiempaa rakentamiskokemusta ei tarvita
  • Aikaa säästyy, kun rakentaminen hoituu ammattilaisten tekemänä
  • Palvelu. Sisustuspalvelu kuuluu muuttovalmiskodin ostajalle
  • Nopeus. Muuttovalmiin talon rakennusaika on noin 9 kk
  • Aikataulu on tiedossa hyvissä ajoin
  • Budjetti voidaan määritellä etukäteen ja se pitää
  • Yksilöllinen koti. Muuttovalmis talo ei tarkoita mallistotaloa, ellet niin halua
  • Jukkatalon lähes 50 vuoden kokemus näkyy laadussa
  • Jukkatalo on valittu jo 10 kertaa peräkkäin luotettavimmaksi talovalmistajaksi

Sisustussuunnittelija on apunasi

Jukkatalo on sisältä kaunis ja toimiva. Muuttovalmiskotiin kuuluu ainutlaatuisena palveluna kattava kaluste- ja sisustuspalvelu, joka helpottaa sinua saamaan juuri sellaisen kodin, josta haaveilet. Tämän palvelun saat Jukkatalon asiakkaana ilman lisähintaa.

” Tärkein tavoitteeni on suunnitella asukkaan arkea palveleva koti, joka kestää aikaa ja vaihtuviakin trendejä. Sisustuspalaverissa ei ole kiiren tuntua, vaan keskitymme rauhassa asiakkaan unelmien kodin toteuttamiseen.” Jukkatalon sisustusuunnittelija Sari Helin kertoo.

SUUNNITTELU LATTIASTA KATTOON

Aloitamme aina lattia valinnalla, koska se on joka huoneessa oleva materiaali. Jukkatalolla on laaja valikoima parketteja, laminaatteja ja laattoja, ja valikoimaa päivitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Tämän jälkeen katsomme kodinhoitohuoneen, makuuhuoneiden ja wc:den pintamateriaalit. Olemme keränneet laajan valikoiman tapetteja, laattoja, parketteja ja laminaatteja, joista löydät varmasti mieleisesi.

Tarvekartoituksen pohjalta ammattisuunnittelija tekee teille suunnitelman myös kodin kiintokalusteista. Tavoitteena on tehdä asiakkaan arkea palveleva koti, joka kestää aikaa.

Muuttovalmis talo oli meidän
ratkaisumme

Seitajärven perhe on asunut kodissaan vasta puolisen vuotta mutta ympärillä näyttää jo kodikkaalta ja valmiilta. Valo virtaa sisään isoista ikkunoista ja avaruutta korostaa lähes kolmeen metriin kohoava olohuone. Seitajärvet valitsivat valmiskodin jo sen takia, ettei rakentamisesta ollut kokemusta eikä oikein resurssejakaan.

– Olemme myös vahvasti sitä mieltä, että tehköön kaikki sen minkä parhaiten osaa, perheen isä puhelee.