1.3 kk

Suunnittelu ja sopimukset

Uskalla unelmoida isoja! Tule taloesittelyyn tutustumaan valmiisiin kohteisiimme tai mieti unelmiesi koti omista toiveista lähtien. Jukkamyyjän kanssa käytte läpi tarpeenne ja toiveenne uudesta kodista, jonka jälkeen Jukkatalo tekee kodistanne luonnoksen ja laskee tarjouksen.

Hyväksyttyänne tarjouksen tehdään kaupan. Tästä taloprojekti käynnistyy. Tehtaan asiakasvastaava soittaa teille kun tilauksenne saapuu tehtaalle. Kodistanne piirretään julkisivu ja pohjakuvat, jotka lähetetään teille rakennuslupahakemusta varten.

Talotekniikka suunnitellaan ja käydään läpi yhdessä teidän kanssanne. Keittiön, kodinhoitohuoneen, eteisen, wc:n ja makuuhuoneiden kaapistojen suunnittelu kuuluu asiakkaalle. Halutessanne voitte käyttää myös Jukkatalon asiantuntevaan kalustesuunnittelijaa sekä laadukkaita, kotimaisia Jukkakalusteita. Kysy lisää myyjältä.

2.3 kk

Rakentaminen ja talotoimitus

Puiden kaataminen, pintamaan poisto, murskeet, salaojat ja sadevesiviemärit tehdään asiakkaan toimesta. Talon perustukset valetaan ja työpäällikkö pitää työmaalla aloituspalaverin. Asiakas hoitaa routa- ja vesieristykset, sokkelin sisä- ja ulkopuoliset täytöt sekä niihin tulevan tekniikan asennuksen.

Elementit valmistetaan Jukkatalon tehtaalla Pyhännällä, kuivissa sisätiloissa. Talopaketti saapuu, talo pystytetään säältä suojaan jopa päivässä ja tehdään sen jälkeen ulkoa valmiiksi. Talo tehdään lämmitysvalmiiksi ja sen jälkeen asennetaan lattiaviemärit, eristeet ja lattialämmitys ennen lattian valua.

3.1 kk

Väliseinien levytys ja sähköt

Väliseinärungot asennetaan, jonka jälkeen tehdään sähköjohdotus ja ilmanvaihtotyöt. Tämän jälkeen seinät levytetään, ja lopulliset tilat alkavat hahmottumaan jo hyvin.

4.1 kk

Nyt pääsette sisustushommiin!

Kun seinät on levytetty, on teidän vuoronne aloittaa sisustustyöt. Alkuun on seinien tasoitustyöt ja vesieristäminen. Tämän jälkeen pääsette maalaamaan, tapetoimaan ja laatoittamaan kotinne pinnat. Talo alkaa pian näyttämään kodilta, kun asennatte kiintokalusteet, kodinkoneet, lattiat, väliovet ja valitsemanne portaat.

5.1 kk

Viimeistely luovutuskuntoon

Lopuksi Jukkatalo tekee kaikki sähkö-, lvi- pintakalusteet, kuten sähköpistokkeet, hanat jne. Talotekniikkaan annetaan käyttökoulutus jonka jälkeen talo luovutetaan asiakkaalle.

Jukkatalo pitää esittelyn valmiissa talossa, jonka jälkeen koti on valmis uusia asukkaita varten.

Miksi Jukkatalon Sisusta itse?

  • Kohtuullinen työ, raskaimmat työt on jo tehty puolestasi
  • Saat valita kaikki pintamateriaalit itse
  • Oman käden jälki näkyy kodin pinnoissa
  • Aikataulu on helpompi arvioida
  • Voit vaikuttaa budjettiin omalla työlläsi
  • Yksilöllinen koti. Sisusta itse -talo voidaan piirtää täysin toiveidesi mukaan
  • Jukkatalon lähes 50 vuoden kokemus näkyy laadussa
  • Jukkatalo on valittu jo 10 kertaa peräkkäin luotettavimmaksi talovalmistajaksi

Tämä sopii intohimoiselle sisustajalle

Sisusta Itse -koti tehdään viimeistä pintaa vaille valmiiksi ja kodin ilmeen luominen inspiroivine sisustuksineen jää sinulle. Tämä valmiusaste sopii käsistään kätevälle ja sisustamisesta innostuneelle. Kaikki pintamateriaalit on vapaasti valittavissa ja toteutettavissa juuri sellaiseksi kuin haluat. Osallistuminen kodin viimeistelyyn voi keventää myös budjettia, toisaalta työnmäärä pysyy kohtuudessa. Koska suurin osa työstä on hoidettu puolestasi, voit myös arvioida aikataulun oman ehtimisesti ehdoilla. Pyydä maalaustalkoisiin ystävät mukaan, mikään ei ole sen mukavampaa kuin touhuta jotain konkreettista yhdessä.