1.3 kk

Suunnittelu ja sopimukset

Uskalla unelmoida isoja! Tule taloesittelyyn tutustumaan valmiisiin kohteisiimme tai mieti unelmiesi koti omista toiveista lähtien. Jukkamyyjän kanssa käytte läpi tarpeenne ja toiveenne uudesta kodista, jonka jälkeen Jukkatalo tekee kodistanne luonnoksen ja laskee talopaketillenne tarjouksen.

Hyväksyttyänne tarjouksen tehdään kaupan. Tästä taloprojekti käynnistyy. Tehtaan asiakasvastaava soittaa teille kun tilauksenne saapuu tehtaalle. Kodistanne piirretään julkisivu ja pohjakuvat, jotka lähetetään teille rakennuslupahakemusta varten.

Talotekniikan suunnittelu on kokonaisuus, joka on hyvä tehdä huolella kodin toiminnoista käsin. Jos käytätte sisustussuunnittelijaa, hänet kannattaa kytkeä projektiin jo tässä vaiheessa, jolloin tekniikka voidaan miettiä kalusteiden sijainteja ajatellen. Talotekniikan yhteydessä on luontevaa tehdä keittiön, kodinhoitohuoneen, eteisen, wc:n ja makuuhuoneiden kaapistojen suunnittelu.

2.3 kk

Rakentaminen ja talotoimitus

Puiden kaataminen, pintamaan poisto, murskeet, salaojat ja sadevesiviemärit tehdään asiakkaan toimesta. Talon perustukset valetaan ja työpäällikkö pitää työmaalla aloituspalaverin. Asiakas hoitaa routa- ja vesieristykset, sokkelin sisä- ja ulkopuoliset täytöt sekä niihin tulevan tekniikan asennuksen.

Elementit valmistetaan Jukkatalon tehtaalla Pyhännällä, kuivissa sisätiloissa. Jukkatalo toimittaa talopaketin tontille ja talo pystytetään säältä suojaan jopa päivässä. Tämän jälkeen talo rakennetaan sovittuun valmiusasteeseen (Ruodeasennus, vesikattoasennus tai ulkoa puuvalmis).

Sitten pääsettekin rakentamaan itse omaan tahtiinne. Ensimmäiseksi talo tehdään lämmitysvalmiiksi ja sen jälkeen asennetaan lattiaviemärit, eristeet ja lattialämmitys. Tämän jälkeen lattiat valetaan.

3.1 kk

Väliseinien levytys ja sähköt

Seuraavan on vuorossa väliseinärunkojen asennus, jonka jälkeen tehdään sähköjohdotus ja ilmanvaihtotyöt. Lopuksi seinät levytetään, ja asuintilat alkavat hahmottumaan jo hyvin.

4.1 kk

Nyt pääsette sisustushommiin!

Kun seinät on levytetty, on vuorossa sisustustyöt. Alkuun on seinien tasoitustyöt ja vesieristäminen. Tämän jälkeen pääsette maalaamaan, tapetoimaan ja laatoittamaan kotinne pinnat. Talo alkaa pian näyttämään kodilta, kun asennatte kiintokalusteet, kodinkoneet, lattiat, väliovet ja valitsemanne portaat.

5.1 kk

Viimeistely luovutuskuntoon

Lopuksi tehdään sähkö-, lämmitys-, vesi- ja viemärityöt. Sen jälkeen on enää talon viimeistely ja loppusiivous.

Jukkatalo pitää esittelyn valmiissa talossa , jonka jälkeen koti on valmis uusia asukkaita varten!

Miksi Jukkapaketti?

  • Koti on pystytetty nopeasti säältä suojaan
  • Rakentaminen voidaan tehdä rauhassa kun sade ei tule sisään
  • Rakentamisaika on lyhyempi kuin pitkästä tavarasta tehtynä
  • Omatoimirakentamista huomattavasti helpompi vaihtoehto
  • Oman käden jälki ja omat valinnat näkyvät kodissasi
  • Voit vaikuttaa budjettiin omalla työlläsi
  • Saat käyttöösi Jukkatalon laajan kumppaniverkoston
  • Jukkatalon lähes 50 vuoden kokemus näkyy laadussa
  • Jukkatalo on valittu jo 10 kertaa peräkkäin luotettavimmaksi talovalmistajaksi

Jukkapaketti – laadukas ja nopea

”Elementeistä rakentaminen on kyllä nopeaa, kun vertaa pitkästä tavarasta tekemiseen. Ikkunatkin ovat valmiina paikallaan ja hyvä tehtaalla vedetty pohjamaali. Talon pystytyksen seuraaminen herkisti mielen, oli mahtavaa nähdä että jotain, mikä äsken oli ollut vain paperilla, alkoi muotoutua ihan oikeaksi käsinkosketeltavaksi todellisuudeksi.”

Lue Arjenkarusellissa -blogista Jukkapaketin valmistumista kodiksi!