Muuttovalmis, Sisusta itse vai Talopaketti?

Kuinka paljon haluat käytännössä osallistua uuden kotisi rakentamiseen? Mikäli mahdollisimman vähän, on valintasi Muuttovalmis Jukkatalo. Jos haluat sisustaa ja tehdä viimeiset pinnat omin käsin, sopii sinulle Sisusta itse. Jos taas haluat rakentaa itse, on Talopaketti paras ratkaisu.

Kerro meille toiveistasi, tontistasi, aikataulustasi ja budjetistasi, niin teemme luonnoksen ja tarjouksen uudesta kodistasi.

Muuttovalmis

Muuttovalmis

Tämä on taatusti suorin tie uuteen kotiin! Maatöiden ja lupahakemusten jälkeen rakennamme kotisi muuttovalmiiksi asti. Ammattilaiset hoitavat rakentamisen, ja saat toiveidesi mukaisen kodin ilman aiempaa rakennuskokemusta.

Laadimme tarkan aikataulun ja budjetin, jotka myös pitävät. Laajaan palveluumme kuuluu muun muassa sisustuspalvelu, joka auttaa sinua ikioman kotisi sisustusratkaisuissa. Siksi Muuttovalmis Jukkatalo.

Tutustu tarkemmin

Muuttovalmis

Sisusta itse

Sisusta itse

Teemme talon viimeistä pintaa vaille valmiiksi. Oman käden jälki näkyy kodin pinnoissa, ja sinä saat luoda kodin ilmeen inspiroivine sisustuksineen.

Me teemme raskaimmat työt puolestasi, joten työmääräsi on kohtuullinen, mutta voit vaikuttaa budjettiin työpanoksellasi. Siksi Jukkatalon Sisusta itse.

Tutustu tarkemmin

Sisusta itse

Talopaketti

Talopaketti

Saat hyvin yksilöllisen kodin, ja rakentamisen vaiva puolittuu, kun me teemme rakentamisen raskaat vaiheet valmiiksi puolestasi. Sitten pääset jatkamaan kodin rakentamista omatoimisesti loppuun asti.

Rakentamisaika on lyhyempi kuin pitkästä tavarasta tehtynä ja nopea pystytys mahdollistaa rakentamisen säältä suojassa. Oman työn jälki näkyy kodissa ja vaikuttaa budjettiin. Siksi Jukkatalon Talopaketti.

Tutustu tarkemmin

Talopaketti

Tuumasta toimeen

Sinun ensimmäinen tehtäväsi haaveilu, valitsitpa minkä toimitussisällön tahansa! Mieti unelmiesi kotia eri näkökulmista, puntaroi nykyisen kodin hyviä ja heikompia ominaisuuksia ja käy taloesittelyissä tutustumassa valmiisiin kohteisiimme.

Kerro meille toiveesi, aikataulusi ja budjettisi. Kerro meille myös tontistasi – sillä on merkittävä rooli talomallin valinnassa. Tontti, asemakaava ja rakennustapaohje vaikuttavat muun muassa kerroslukuun, neliömäärään, ulkopinnan värivalintaan ja katon malliin.

Kun olemme kuulleet toiveesi, teemme luonnoksen ja tarjouksen uudesta kodista. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen tehdään kaupat, ja asiakasvastaavamme on yhteydessä, kun tilauksesi saapuu tehtaalle.

Näin rakennusprojekti pyörähtää käyntiin! Omajukka-palvelun avulla huolehdimme, että
olet koko projektin ajan tilanteen tasalla siitä, miten kotisi rakentaminen etenee.