Egen husmodell

Vid planering av alla drömmars hem får planeringen vara kreativ. Planera helt en egen husmodell eller ändra de som redan finns så att de blir ännu bättre!

Egen husmodell

Egen husmodell

Tänker du på ett unikt hus som inte ännu ens finns? Du kan skissera ett utkast av ditt hus på ett underlag för utskrift (PDF) och hämta det till en representant för Jukkatalo. Utifrån skissen planerar våra experter ett hem – helt gratis – för just era behov. Planeringen av alla dina drömmars hem binder dig ännu till ingenting, men ger en vision av i hurdant hus just ni skulle trivas bäst.

Ladda ner underlaget i PDF för planering här

Ändra på husets bottenplan

Hittade du ett nästan perfekt hus – efter smärre ändringar? Vänd och vrid, tänj och förläng, radera väggar eller flytta om platserna för rummen på bottenplanen som du valt för huset. Du kan ta en utskrift av bottenplanen och ta till exempel ett smörpapper till hjälp för att planera om planen. På basis av din skiss tar vi fram ett renritat utkast till modell för ett hus. Resultatet blir ett väl planerat hem designat för just er!

Klassisk

Klassisk

Traditionell

Traditionell

Modern

Modern

Välj fasadsti

Du kan välja en stil som du gillar för fasaden till alla tiotals bottenplaner för Jukkahus. Observera hur utomordentligt väl samma bottenplan är lämplig i olika miljöer.

Brutet sadeltak

Brutet sadeltak

Sadeltak

Sadeltak

Pulpettak

Pulpettak

Kombination

Kombination

Välj en form på husets tak

Takets form inverkar stort på hurdant intryck fasaden ger. Välj hurdan takform bäst passar ditt hem: Brutet sadeltak, sadeltak, pulpettak eller en kombination av plant tak och pulpettak. För alla våra husmodeller kan taket bytas till ett lämpligt tak som möter bestämmelserna i detaljplanen.

Välj ett färdigt hus

Du kan alltid besluta att välja en helt färdigt planerad husmodell och lita på att Jukkatalos erfarenhet av över 30 000 hus kan ses i hur ditt hem fungerar. Studera vår omfattande kollektion av husmodeller, markera dina favoritmodeller med ett hjärta och skicka dem till din e-post för förvar. Du kan också skicka dina favoriter till vår försäljare för offertberäkning. Lycka till med att hitta en egen husmodell!