Öppenhet, kundbetjäning och kvalitet – alla Jukkahus byggs med dessa

Vi har byggt finska hem i över ett halvsekel. Såväl byggteknik som våra kunders behov har såklart förändrats under decenniernas lopp, men hörnstenarna i vår verksamhet är alltjämt desamma. De är hög kvalitet på råvaror, att kundens önskemål beaktas och en kompetens som alltid är aktuell.

Jukkatalo erbjuder ett brett urval färdiga husmodeller, som kan ändras allt efter kundens behov. Flexibelt innehåll på leveranser och sakkunnig service garanterar att ditt hem är personligt och perfekt för just dina behov.

Ett projekt för hembygge kan grovt taget indelas i tre faser: planering, byggande och komplettering. Vi ser till att alla dessa skeden smidigt flyter samman och att vår kund alltid vet i vilket skede saker och ting löper.

MODERN HUSFABRIK

MODERN HUSFABRIK

Det investeras i produktionen hos Jukkatalo och den utvecklas ständigt till att möta framtidens krav redan i dag. Många arbetsskeden i en modern fabrik är automatiserade för att garantera resultat med millimeterprecision. I fabriken där det byggs huselement tillverkar man samtidigt även takelement och fackverkstakstolar. Detta garanterar en god och kompatibel kvalitet. Detta syns även positivt på prislapparna, eftersom vi kan minimera transportkostnaderna, när alla husets element åker i väg till tomten från en och samma adress.

Jukkatalo är ett mycket självförsörjande bolag, såväl funktionellt som ekonomiskt. När hela planeringskedjan, inklusive planeringen av hustekniken, finns i egna händer, garanterar man att planerna är kompatibla och rättidiga.

MODERN HUSFABRIK

DET PÅLITLIGASTE HUSPAKETMÄRKET

DET PÅLITLIGASTE HUSPAKETMÄRKET

Jukkatalo är nu redan tolfte året i rad Finlands pålitligaste huspaketmärke. Hederstiteln gör en ödmjuk och tacksam, och inte bara för att det är resultatet av långt och målmedvetet arbete, utan också för att det är nöjda kunder som har tilldelat Jukkatalo titeln.  Vi här på Jukkatalo tror att förtroendet måste förtjänas – genom goda gärningar, hög kvalitet och överlägsen service. På Jukkatalo betyder detta att vi alltid uppfyller kundernas minsta önskemål, kvalitet utan kompromisser, fungerande konstruktionslösningar, hemtrevlig boendetrivsel.

DET PÅLITLIGASTE HUSPAKETMÄRKET

FLEXIBILITET

FLEXIBILITET

Alla husmodeller kan skräddarsys efter dina önskemål. Du kan ändra på bottenplanen, välja takets form och väggarnas konstruktioner. Om du vill förverkliga en helt egen modell, planerar vi den tillsammans med dig utan extra kostnader. I fråga om leveransens innehåll kan du välja Flyttklar, Inred själv eller Huspaket. Du kan också tillsammans med din representant på Jukkatalo skräddarsy leveransens innehåll så att den är lämplig för just dig. Oavsett hur du än väljer, hjälper vi dig att först lägga dina önskemål och idéer till pappers och till syvende och sist kring ditt hem.

Gör dig bekant med innehållet i leveransen

Läs mer om flexibiliteten

Studera väggkonstruktionerna

FLEXIBILITET

BÄSTA VERKTYG TILL STÖD FÖR BYGGANDET

BÄSTA VERKTYG TILL STÖD FÖR BYGGANDET

Vi vill göra det möjligt för ditt byggprojekt att det löper så smidigt som möjligt. Du vet vad som händer och när det gör det, när beslut ska fattas under projektet och hur arbetsuppgifterna och ansvaren fördelas. Därför har vi tillsammans med våra kunder utvecklat de bästa verktygen och tillvägagångssätten för att det ska vara så lätt som möjligt för alla att bygga ett egnahemshus.

BÄSTA VERKTYG TILL STÖD FÖR BYGGANDET

INFO KRING BYGGET AV ETT EGNAHEMSHUS

INFO KRING BYGGET AV ETT EGNAHEMSHUS

Bygget av ett egnahemshus kan väcka många frågor och mycken osäkerhet. Vi har samlat info i vår blogg om de teman som väcker funderingar när projektet börjar, såsom kostnadskalkyler och budgetering för husbygget, valet av husleverantör och var huset ska placeras på tomten. Vårt sätt att agera här på Jukkatalo är öppet och ärligt. I vår blogg kan du läsa om våra idéer kring olika teman visavi byggande.

LÄS BLOGGARNA

INFO KRING BYGGET AV ETT EGNAHEMSHUS