Flyttklar, Inred själv eller Huspaket?

Hur mycket vill du egentligen delta när ditt nya hem byggs? Om du säger så lite som möjligt, välj ett Flyttklart Jukkahus. Om du vill inreda och lägga de sista ytorna med egna händer, välj Inred själv. Men om du vill bygga själv, är ett Huspaket den bästa lösningen.

Berätta för oss om dina önskemål, din tomt, din tidsplan och din budget, så tar vi fram ett utkast och lämnar dig en offert på ditt nya hem.

FLYTTKLAR

FLYTTKLAR

Det här är garanterat den rakaste vägen till ett nytt hem! När markarbetena och tillståndsansökningarna är klara, bygger vi ditt hem tills det är flyttklart. Yrkesfolk sköter byggandet och du får ett hem som möter dina önskemål, utan att du behöver ha någon tidigare erfarenhet av att bygga hus.

Vi lägger upp ett strikt tidsschema och en exakt budget, som även följs. Vår versatila service omfattar även bland annat inredningstjänster, och de hjälper dig med inredningslösningar till ditt alldeles egna hem. Därför ett Flyttklart Jukkahus

FLYTTKLAR

INRED SJÄLV

INRED SJÄLV

Vi gör hela huset helt färdigt, så när som på de sista ytorna. Spåren efter de egna händerna syns i husets ytor, och du själv kan skapa husets anblick jämte inspirerande inredningar.

Vi gör grovjobben för dig så at din arbetsbörda blir rimlig, men du kan med egen arbetsinsats påverka budgeten. Därför ett Jukkahus för Inred själv.

INRED SJÄLV

HUSPAKET

HUSPAKET

Du får ett mycket personligt hem och besväret kring byggandet halveras när vi gör grovjobbet med byggandet färdigt för dig. Du kan sedan fortsätta med att bygga hemmet färdigt på egen hand.

Byggtiden är kortare än gjort med långt material och en snabb resning av huset ger möjlighet att bygga under skydd mot väder och vind. Spåren efter eget arbete syns i huset och inverkar på budgeten. Därför Jukkahus Huspaket.

HUSPAKET

FRÅN ORD TILL HANDLING

Din första uppgift är att drömma och fantisera, oavsett vad slags leveransinnehåll du än väljer! Fundera över ditt drömhem ur olika synvinklar, väg goda och dåliga egenskaper i ditt nuvarande hem och besök husvisningar för att se på våra färdiga platser.

Berätta om dina önskemål och din budget för oss.  Berätta också om din tomt för oss – den spelar en stor roll i valet av husmodell. Tomten, detaljplanen och anvisningarna om byggnadssätt påverkar bland annat husets våningstal och areal, liksom även takets form och valet av väggfärg på utsidan.

När vi har hört dina önskemål, ritar vi ett utkast och ger dig en offert på ett nytt hem. När offerten har godkänts gör vi upp om ett köp och vår kundansvarige tar sedan kontakt med dig när din beställning kommer till fabriken.

På så sätt rullar ditt byggprojekt igång. Via vår tjänst Omajukka ser vi till att

du hela tiden är uppdaterad om läget av hur byggandet av ditt hus framskrider.

JÄMFÖR LEVERANSINNEHÅLL